Valborgsmässoafton

Sveriges kung fyller år idag och förhoppningsvis blir vädret fint överallt. Vi har ju inte firat denna afton sedan studenttiden och det känns ju inte lika aktuellt nu heller. Men jag hoppas alla som vill fira kommer äta gott och dricka måttligt av allting.

Vi har äntligen fått tillbaka värmen här nere och blåsten har mojnat, så nu är det högsommarvärme här. Skönt för oss som bor i husbilen. Nu är det shorts och t-shirt som gäller.

Men lite firande kan jag bjuda på här i bloggen. Fast det känns lite avigt just nu. Tror det är på grund av vädret. Man är inte direkt van vid att se en blå himmel på sista april.

Jag kan också med glädje berätta att idag lyckades vi scanna in dokument från skrivaren. Tror faktiskt att vi fått lite kläm på det hela nu. Fast vi hoppas ju slippa hålla på med allt sådant tills vi kommit in i huset. Idag var det lite papper till jeepen som säljaren ville ha. Hoppas vi får den såld snart.

Nu är det pappren kvar där vi ska kråka på och skicka tillbaka. Så vi inväntar vår mäklare som är vår tillfälliga postadress här nere. Då passar vi på att gööra inköp av både det ena och andra. Vi har bara hittat ett ställe i Bezieres som säljer tuggben förutom Carrefour förstås. Men vi köpte ju de tre sista paketen då vi var där och det är endast 10 st i varje paket. Räcker inte många dagar för våra hundar. Men det andra stället är precis bredvid Lidel och det passar oss bra. Sedan vill vi även tanka lite gas i våra fasta tankar.

Här slutar jag och önskar alla en fin Valborg !!

 

 

  En reaktion på “Valborgsmässoafton

  1. Anne
    april 30, 2019 kl. 21:26

    Tack det samma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: