Bättre utsikter

Annonser

Vi har städat idag efter regndagen igår. Hundar borstade och hundarnas handdukar hänger på tork ute. Men Turbo behagade att spy på mitt överkast i morse. Det var bara galla och vatten, som tur var. Vatten och vanish för att få bort lukten. Nu har jag lagt ett badlakan över så hundarna kan ligga där ändå. I sådana lägen är jag glad över våra tjocka överkast som gör att det inte går igenom.

Men när vi får huset ska de direkt i tvättmaskinen. Om det inte är någon kvar så får vi prioritera inköp av en sådan. För det kommer att behövas en hel del tvättning.

En holländsk husbil stod här för en vecka sedan. De skulle köra till Spanien, då de ville ha sol. När man bara har fyra veckor semester så gäller det att få fint väder. Idag kom de tillbaka och har hängt ut alla mattor på tork. De har två malanois hundar och deras smutsiga handdukar hänger också ute. De verkar ha haft värre regnväder än vi hade igår. Nu pratade Mr J med dem och de hade kört runt Pyreneerna och det hade varit jättekallt. Smala vägar och det var ett stort misstag att köra där. Vi såg att det endast är +4 på dagarna där och runt nollan på natten. Man ska nog köra i tunnlarna istället när man ska till Spanien.

Nu är det riktigt skönt ute och vi laddar inför finalen i eurovision.