Blixtar och dunder

Annonser

I morse vaknade jag av en åskknall och sedan höll det på i någon halvtimme eller timme. Det lät som att åskan var rakt över husbilen. Jag öppnade inte jalusierna då risken var stor att hundarna blivit rädda då. Men jag tror att det hade varit ett häftigt skådespel. Istället låg jag och hörde på knallarna och sedan kom regnet. Det riktigt öste ner. Mr J vaknade av att det stänkte i ansiktet på honom eftersom takluckan var lite öppen. Raskt igen med den och så somnade vi om.

Nu på dagen har det varit kvavt och molnigt. Tack och lov uppehåll och lite vindpustar då och då. Vi har passat på att städa inomhus, men får ta det lite lugnt i den tryckande värmen. Ändå bra att ha något att göra.

Tre dagar kvar.

Mr J fick mail från affären som vi köpte sängen av och de levererar den på tisdag den 18/6. Så nu är det fyra nätter kvar i husbilen för denna gång. Känns lite konstigt faktiskt. Mackan har ju varit vårat enda hem i fyra månader nu. Det ska bli roligt att se hur hundarna reagerar när vi går in i trädgården och huset den första gången.

Idag ska jag försöka ta reda på om det finns bättre parkeringsmöjligheter hos Ikea i Toulouse. Vi har ju endast husbilen att färdas i just nu och att hyra en bil och lämna hundarna hemma är inte något vi ens funderar på. Om vi kan komma till där så blir det en tur dit inom den närmaste tiden. Vi får se först vad vi behöver handla.

Det känns som flera år sedan jag tog detta fotot.