fbpx
Kompledigt

Kompledigt

Idag har jag fått ta komp. Efter att jag kravlat mig ur sängen i morse, insåg jag att det var bra att redan igår kväll ha aviserat min lediga dag.

Men det var ju så att Mr J skulle rolla väggarna idag och det ville han göra själv. Vilket mina lår tackar för. Jag har en fruktansvärd träningsvärk på baksidan av låren. Det är en följd av att jag målade allt på de nedre plankorna.

Här är en bild på hur det ser ut när en första målning gjorts och redan nu är det ljusare i rummet.

Här har Mr J kommit längre och vi är verkligen nöjda med resultatet. Det blir så ljust och fint. Jag har haft på sommarpratarna på podden och idag var det Kojo Acolor som var väldigt bra. Kanske stavas hans namn annorlunda, men han får förlåta mig och jag tror faktiskt att alla vet vem jag menar.

Nu ska väggarna få torka under natten och i morgon har jag tjänstgöring igen. Jag ska gå över med min magiska pensel och fylla i där det behövs. Förhoppningsvis kommer vi vara klara med dessa väggar på söndag. Vi får se, det viktigaste är att vi är klara tills våra möbler kommer ner.

Jag är övertygad om att det kommer bli jättefint tillslut. Efter detta så är det hallen som ska målas vit. Det blir mycket lättare då det inte är trä utan färg. Jag tar bilder på det när vi är där.

2 svar på ”Kompledigt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: