fbpx
Elektriker

Elektriker

I morse steg vi upp redan 08.30 och hundarna var inte direkt glada över det. Men de masade sig upp och ut för första toaletten. Vi slängde vatten i ansiktet och klädde oss snabbt. Nästan prick 09.00 var elektrikern vid grinden och han hade en medhjälpare med sig. Jag placerades i en stol med hundarna kopplade hos mig. Mr J lotsade runt och berättade vad vi ville ha hjälp med. Elektrikern hade en bred engelsk dialekt och det var inga problem att förklara allt för honom.

De körde iväg för att hämta material och verktyg. Då cyklade Mr J och köpte bröd och vi kunde äta frukost, vilket hundarna uppskattade. Jag skyndade ut till tvättstugan och satte igång en maskin med tvätt. Precis när vi var klara och hade plockat undan kom de tillbaka. Jag blev åter placerad i stolen med hundarna i koppel. En flaska vatten fick jag också. Där har jag tillbringat hela dagen fram till vid tvåtiden då elektrikern var klar med alltihop.

Nu hänger våra lakan på tork ute och hundarna är fria att gå som de vill. Vi har nya fina kontakter och säker el överallt. Så skönt att veta att allt är ok nu. Om vi bara får en ny toalettstol också så är vi bra på väg mot det vi vill ha. Nu när mat/vardagsrummet är klart så är det hallen som ska målas och även dörrkarmarna ska få en omgång färg till.

Brevet till bergravningsbyrån postade Mr J idag och nu ska pappas rum tömmas. Mr J och H ordnar det åt mig, vilket jag är tacksam över. Det hade varit jobbigt att behöva hålla på med det. Den tunna hinna som sakta börjat byggas upp mot sorgen skulle gå sönder om jag inte alls hade någon som hjälpte mig.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: