fbpx
Som en drottning

Som en drottning

Idag har det varit mycket att stå i. Vi blev väckta av telefonen vid nio och det var en av vårdarna på pappas boende. Förestånderskan skulle ringt mig för flera dagar sedan och berättat att pappas rum måste tömmas inom tre dagar. Så här blev det snabba ryck för mig. Jag ringde en känd auktionsbyrå som också tömmer dödsbon. Sade som det var och de var så snälla att köra dit idag och titta för att ge mig kostnaden. Det hela har förlöpt väldigt smidigt och de tömmer rummet i morgon.

Vi fick sms från M att hans bil var lagad och idag skulle den nya toalettstolen monteras in. En urtrevlig man som ordnar det mesta för oss här nere i Langedoc. Nu har jag en fräsch stol och sitter väldigt bra när jag behöver dit. Faktiskt som en drottning. Den gamla stora stolen tog M med sig.

Sedan har jag målat de tre dörrkarmarna som jag hade kvar och Mr J har rollat hallen en första gång. Bild kommer i morgon på hur den ser ut nu. Jag har även kört en maskin med mörk tvätt som nu hänger ute i solen. Snart torrt misstänker jag.

Idag har vi haft den vanliga värmen och solen +33, med svag vind. Det är ju sommar och på söndag är det Frankrikes nationaldag. Ska bli intressant att se hur de firar den.

Grannarna tvärs över gatan säljer frukt och grönsaker från sitt stora garage. De har även en liten hund som skäller då det kommer folk för att handla. Turbo brukar ställa sig med framtassarna på fönsterkarmen och titta ut då hunden skäller. Folk brukar skratta och peka upp mot henne då hon tyst står och iakttar dem. Vi planerar att ställa vår kökssoffa där så hon kan sitta och titta ut.

Hon är ju rätt nyfiken av sig. Här har hon bra utsikt åt alla håll.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: