Fortsatt målning

Jag har faktiskt målat klart nu och Mr J är den som gör de sista två rummen. Vi har diskuterat fram och tillbaka hur vi ska göra med toaletten i hallen. Först tänkte vi att det skulle kläs med plattor och den tanken är väl inte död än, men just nu har vi inte tid för det.

Så den blir vit också. Jag lider lite av klaustrofobi och behöver ljust för att må bra. Därför ska dörren bort. Jag har ju inte fått sitta ensam på toaletten sedan jag skaffade hund, så den är bara i vägen. Det blir vita saloondörrar för att den som vill ska kunna stänga om sig. Annars har vi ju den andra toaletten som man kan vara helt privat i. Toalettstolen är ju helt ny och så fräsch.

En vecka sedan pappa tog sitt sista andetag och nu är allt ordnat så som han ville ha det. Det blir ingen storslagen begravning eftersom han menade att då han är sist av syskonen så kändes det onödigt. Jag ska göra som vi kom överens om den dag askan strös i minneslunden. Vår hemlighet är det.

Idag är det många som börjar sin semester och jag hoppas att ni verkligen kör försiktigt om ni ska ut på vägarna.

  3 reaktioner på “Fortsatt målning

  1. juli 13, 2019 kl. 20:35

    Tråkigt att pappa din har dött, men ibland är det skönt att de gamla, sjuka får gå. ❤ Kram

    • juli 13, 2019 kl. 20:47

      Ibland måste man släppa taget även om det känns tufft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: