fbpx
Uppe med tuppen

Uppe med tuppen

Ringning inställd på sju och det var tur för jag hann precis bädda sängen. Det kom en skåpbil och rekade gatan och infarten. När den kört snabbade vi oss ut med bord och stolar till trädgården och då backade lastbilen mot grinden.

Vilken efterlängtad syn.

Fyra gubbar började direkt att lasta ur våra saker. En ung kille flög på näsan i vardagsrummet och vi har ju klinkergolv. Det han bar på var vår tv. Hela paketet klirrade efteråt och det blir nog ingen bild på den mer. Bara för oss att köpa en ny. Allt är ju försäkrat så vi får väl en slant senare.

Hundarna var nyfikna och stod vid staketet och tittade.

Vad har ni gjort tycks Kuma tänka.

Vi har åtskilliga lådor att tömma och nu vid 15:00 är dessa tömda. Jag har fått in allt porslin och glas. Nu är det bara resten kvar.

Vi håller oss sysselsatta.

4 svar på ”Uppe med tuppen

  1. Måste kännas fantastiskt att få hem sina saker och att ställa allt på plats. Vad kostade det att få grejerna fraktade från Sverige? Vi lär göra samma resa som er en dag när vi ”hittar hem” nånstans i världen.

    1. Vi lagrade våra saker i fem månader som kostade femtusen så med försäkring blev det totalt 55.000:- . Vi anlitade Akta flytt och logistik i Malmö, Carl von Sydow som var proffsig. Vi hade totalt 30 kubik och är supernöjda med packning och hur snabba och proffsigt allt var. Förutom tvn är allt helt och kristallkronor intakta. Trevlig personal som utförde jobbet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: