Uppe med tuppen

Ringning inställd på sju och det var tur för jag hann precis bädda sängen. Det kom en skåpbil och rekade gatan och infarten. När den kört snabbade vi oss ut med bord och stolar till trädgården och då backade lastbilen mot grinden.

Vilken efterlängtad syn.

Fyra gubbar började direkt att lasta ur våra saker. En ung kille flög på näsan i vardagsrummet och vi har ju klinkergolv. Det han bar på var vår tv. Hela paketet klirrade efteråt och det blir nog ingen bild på den mer. Bara för oss att köpa en ny. Allt är ju försäkrat så vi får väl en slant senare.

Hundarna var nyfikna och stod vid staketet och tittade.

Vad har ni gjort tycks Kuma tänka.

Vi har åtskilliga lådor att tömma och nu vid 15:00 är dessa tömda. Jag har fått in allt porslin och glas. Nu är det bara resten kvar.

Vi håller oss sysselsatta.

Inläggsnavigering

  4 reaktioner på “Uppe med tuppen

 1. juli 24, 2019 kl. 18:53

  Härligt! Nu börjar det verkligt roliga!

 2. juli 24, 2019 kl. 21:20

  Skönt att få hem möblerna.

 3. tinaberglund88
  juli 24, 2019 kl. 22:26

  Måste kännas fantastiskt att få hem sina saker och att ställa allt på plats. Vad kostade det att få grejerna fraktade från Sverige? Vi lär göra samma resa som er en dag när vi ”hittar hem” nånstans i världen.

  • juli 25, 2019 kl. 19:31

   Vi lagrade våra saker i fem månader som kostade femtusen så med försäkring blev det totalt 55.000:- . Vi anlitade Akta flytt och logistik i Malmö, Carl von Sydow som var proffsig. Vi hade totalt 30 kubik och är supernöjda med packning och hur snabba och proffsigt allt var. Förutom tvn är allt helt och kristallkronor intakta. Trevlig personal som utförde jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: