På vift

Idag har vi varit ute på vägarna. Först var vi till Murviel och köpte

Känner att jag behöver extra stöd kring ankeln och så svullnar den upp så mycket. Det ser groteskt ut och hela foten spränger. Nu känns det väldigt bra i foten.

Efter det vände vi nosen mot Beziers och hit

Nu får vi en ny tv levererad på onsdag och vi försökte ordna internet men tyvärr måste man ha ett franskt bankkonto så det blir nästa projekt. Men tv får vi och en ny brödrost fick följa med hem. Vår gamla fungerar men knoppen där man för ner brödet är borta. Så vi köpte en ny idag.

Efter det körde vi till veterinären för det behövdes klippning av klor.

Lite tuggben köpte Mr J, så hundarna får något att bita i.

Så var det dags för mig att leta bh och jag traskade in i vår affär här i byn. Den har det mesta men inte min storlek på bh. Så jag får nöta på de två jag har. Som tröst köpte jag ett underlakan för vi har bara två till vår nya säng. Jag hittade även en fin klänning som blir skön att ha. Den sitter löst och jag kan känna mig ledig i den.

Nu är det skönt att vara hemma igen och detta med att köpa bh får bli en annan dag.

  3 reaktioner på “På vift

 1. juli 29, 2019 kl. 22:28

  Aj, det där såg inte bra ut, behöver du vattendrivande? Kolla upp foten, var det den du bröt eller blandar jag ihop med någon annan? Ta på kompressionsstrumpan innan du kliver ut sängen så hinner foten inte svullna så. Kram

  • juli 30, 2019 kl. 14:16

   Ja,det är den jag bröt. Gjorde som du sade och tog på mig strumpan direkt jag steg upp och när jag duschade tog jag naturligtvis av den och den var inte alls så svullen. När jag vaknar på morgonen ser den normal ut och liknar den andra foten.

   • juli 30, 2019 kl. 14:38

    Låter dom vätska, men fortsätt med strumpan på direkt mär du vaknar och se om det rätar till sig efter ett tag. Jag har ibland en bulle runt fotleden redan när jag vaknar, det är vätska. Det finns långa strumpor som du kan dra på sen i höst om det behövs. Jag borde använda de långa varje dag för att hjälpa mitt blodtryck och hjärtat, men vem orkar ha dessa på sommaren i värmen mer än att man inte är riktigt sjuk utan dem. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: