fbpx
Vad jag blev glad

Vad jag blev glad

Fick svar på min fråga vad detta var:

Änglatrumpet och jag blir så glad för det har jag ofta tänkt att jag vill ha. Den ska jag vårda så den blir stor och fin. Kan ju bli som ett litet träd om det vill sig väl. Tack Doris!

Nu har jag även några andra buskar på baksidan som jag tycker är så fina. De blommar så fint på morgonen med nästan röda blommor som klockor. Jag ska lägga upp dem i morgon och hoppas få napp på dem också. Jag vattnar ju alla buskar och plantor var kväll så jag hoppas att de klarar värmen som är nu.

Pratade med Mr J som skulle låna bil av H för att köra till byn och hälsa på sin mamma ”farmor”. Hoppas att hon har en av sina bättre dagar och känner igen honom. Sedan skulle han köra till Malmö igen och göra några inköp. Jag hoppas att han hittar det jag önskar mig. Nu var han så snäll att han köpte ett par påsar turkisk peppar, som han vet att jag tycker om.

Om det inte var så varmt skulle jag rensa bort allt ogräs på baksidan. Vi har väl rensat halva nu, men sedan kom ju värmen och vi får vänta tills det blir mer humana temperaturer. Alla som vi pratat med säger att trädgården pysslar man med varje höst och vår. Så vi får nog satsa på det vi också.

Vinbönderna håller ju inte på särskilt mycket på fälten de heller. Fältet utanför vårat hus frodas och nu är vinrankorna riktigt höga. Bonden körde med traktorn där igår och rensade bort ogräs mellan plantorna. Jag älskar när det är så mycket växtlighet omkring huset och även att vi endast har 500 m till torget i byn, vilket gör att vi har lite trafik mot baksidan av huset. Som att bo på landet men även centralt i byn. Mot baksidan har vi en grönsak/frukthandel och det är många som kommer och handlar där om dagarna. Roligt med liv och rörelse för på framsidan råder det ett lugn.

Mr J tyckte att det var för stökigt och brötigt när han landade. Jag förstår det för här råder ett lugn och man blir harmonisk. Detta är livet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: