fbpx
Ogräsrensning

Ogräsrensning

Vaknade idag till en molnig dag och då bestämde Mr J att det gällde att passa på att rensa baksidan från ogräs. Så efter en sen frukost satte H och Mr J på sig handskarna och körde igång.

Det är ju inte direkt svalt för att solen inte är framme hela tiden. Svetten rinner på herrarna och jag servar med öl via våra franska fönster i köket. +31 idag och hundarna kom in efter en stund och verkar inte vilja vara ute mer.

Igår när jag satt och tittade ut genom fönstret såg jag en råtta som slank ner i ett hål i trädgården. Vi har en stubbe där rötterna är kvar och där är tre hål. Mr J grenslade snabbt cykeln och köpte batterier till våra skrämmare som vi köpte innan vi flyttade. Vi visste inte var vi skulle bo då och om det skulle finnas huggorm eller någon slags gnagare.

Herrarna satte igång med att göra hål och skrämmarna sattes i. De ger ett obehagligt ljud och vibrerar under marken. Tror hundarna hör ljudet när de är nära skrämmarna, men de verkar inte bry sig.

Har inte sett någon råtta idag och förhoppningsvis har de flyttat. Men jag håller utkik för säkerhets skull.

4 svar på ”Ogräsrensning

  1. Vänta nu lite, först var det Så stor baksida! Sen är det höjdskillnad ner till vägen eller är det grannens infart, ser stora grinden, eller är det er infart? Nyfiken blev jag som fattar att ni har mycket att stå i där på baksidan. 🙂

    1. Det är grannens infart. De säljer grönsaker och frukt som de odlar själva. Det andra huset tillhör amerikanska militären. De som är stationerade i Europa kan tillbringa sin ledighet där. Det blir en del jobb på den sidan 😁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: