fbpx
Riktig vardag

Riktig vardag

Just idag känns det på riktigt. Jag menar att vi verkligen bor här och att det inte är semester. Men vädret säger att det är sommar +31 och härligt svalkande vindar. Precis som en svensk högsommardag. Riktigt behagligt trots att solen bränner och solkräm behövs.

Jag passar på att tvätta lakan och sedan ska de få torka ute i solen.

Grönsakstanten tvärs över gatan har stängt för denna säsong. Men hennes lilla hund är ute och skäller på några gatuarbetare som mäter något på gatan. Turbo håller koll på allt som sker.

Jag har fållat draperiet till toaletten.

Bara att dra för om man vill ha en privat stund. Sedan jag blev med hund för trettio år sedan har jag aldrig haft privata stunder på toaletten. Alltid någon av hundarna som tycker att det är en bra plats att vara social på.

Jag är så nöjd med att det är så ljust och ombonat.

Ny tron och hållare till toalettrullen har det blivit. Vasen ska få lite växter och gärna något med röda blommor. En hylla ska sättas upp vid ena väggen. Tyvärr, var den slut när vi var på Castorama så vi får vänta tills de får in fler.

Mr J har sänkt taket och det blev så fint.

Liten påminnelse om hur toaletten såg ut när vi flyttade in. Visserligen med den nya tronen. Den röda som stod där fick vi snabbt hjälp med att få bort.

Mr J ska montera ett myggnät i sovrummet idag och efter många funderingar, är han på Brico. Det får bli ett likadant som det över kökssoffan.

Så förflyter vår måndag.

4 svar på ”Riktig vardag

  1. Man kanske måste nypa sig i armen ibland för att förstå att det är sant och inte en dröm att man får bo i Frankrike och känna en stor lycka och glädje 🙏
    Så fin toan blev 👍

Kommentera

%d bloggare gillar detta: