fbpx
Körkort på remotern

Körkort på remotern

Idag kom det två käcka grabbar från Darty och installerade alla vanliga tv-kanaler åt oss. Naturligtvis ringde de när Mr J grenslat cykeln och susat iväg. Jag pratade franska i telefonen och kände mig stolt efter det. Nåväl de kom innan jag duschat men Mr J var både duschad och klädd. Jag placerade mig i sovrummet med Kuma och Turbo. Med endast en t-shirtklänning och utan trosor var det nog den bästa platsen för mig.

Naturligtvis var det Mr J som fick instruktioner om hur man ändrar kanaler på tv:n . Det resulterade i att jag fick säga ifrån ordentligt så att jag fick duscha och klä mig innan jag kunde titta på eländet. För som Mr J suckade och beklagade sig så var det ett elände. Men som sagt så vägrade jag att endast iklädd duschmössa försöka komma underfund med hur allt fungerade.

Jag ska ta itu med ”eländet” senare för jag har lite annat att göra. Tvättat har jag gjort då solen står högt på himlen och det är +28 i skuggan. Jag älskar när tvättlådan är helt tom och snart är den det. Har en maskin sparad tills i morgon och sedan är lådan tom ett tag i alla fall.

Nu har jag fått en liten trädgårdskratta och ska gå loss på rabatten vid infarten. Men jag väntar tills skuggan når till muren så det inte blir alltför varmt. Vi fick reklamblad idag och jag ser att det verkar vara dags för trädgården nu då det är redskap mm som bladen innehåller. Granntanten pratar ju gärna med Mr J och igår kom hon ut och talade om att träd och häck klipper man i oktober här nere. Så dem kan vi låta vara ett tag till. Hon sade också att det var så roligt att vi flyttat hit.

Här har det ploppat upp ogräs och krattan ska hjälpa mig att rensa bort det. Men som sagt vill jag att det ska se ut såhär när jag går ut. Just nu är det strålande sol och igår när jag höll på med rosenbuskarna rann svetten på mig. Det är som en svensk högsommardag. Tro inte att jag klagar för det är så härligt med detta väder. Jag är glad så länge det håller sig såhär.

Råttan har inte synts till sedan rovfågeln var här. Men man ska inte ropa hej för tidigt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: