I väntan på Gary

Annonser

Vi väntar på elektrikern som snart kommer. Mr J har fått upp vår lampa över matbordet och den lyser så fint. Problemet är att det inte går att släcka den. Här var det visst någon slags slinga och det ger sig inte Mr J på. Jag läser bloggar och för ovanlighetens skull skriver jag ett andra inlägg.

Jag har ju skrivit att jag läser bloggar och jag vill gärna kommentera så skribenten ser att det finns någon som uppskattar foton och beskrivningar av platser de besöker. När jag letar bloggar är det ofta resebloggar jag vill läsa och även om annorlunda boenden mm. En viktig sak är också att texten är på bra svenska och intressant. Idag pushade en bloggskrivare min blogg och jag vill gärna återgälda detta då det är en mycket läsvärd blogg.

http://husbilsliv.se

De är för närvarande på väg ner genom Europa och här finns många fina foton och även tips på platser om man är med husbil.

Precis nu dödade jag en fluga med pekfingret och har inga skrupler för det då den säkert tappat livslusten. Annars hade jag aldrig kunnat döda den med fingret. Det är nog höst här med.

En bild från 2016 i september då jag precis kommit hem med gipsat ben.