fbpx
Svett i pannan

Svett i pannan

Vi hade bestämt att kratta baksidan av huset och det blev en svettig historia. Det får räcka med det idag.

Det lyser grönt lite här och där nu. Tidigare har det mest liknat en stenöken. Nu ska Mr J gå runt med snurradoren och förhoppningsvis ska gräsfrön hamna lite överallt. Det får självså sig precis som på framsidan.

Så fint det blev när knopparna slog ut. Som synes har det blivit grönt på denna sida efter krattning och två vändor med snurradoren. Lite omvårdnad och trädgården blir glad och bjuder på fägring.

Rosorna blommar fortfarande efter att jag ansat buskarna. Vi har många fjärilar och ödlorna verkar ha flyttat in i det gamla råttboet. Dom hyresgästerna får stanna.

Vi har bestämt att ändra på våra svenska mobilabonnemang då vi inte behöver så många gb här. Vi kan köra på bboxen hemma och den är ju obegränsad när det gäller gb. Där sparar vi en bra slant.

Idag är det +30 ute så nu är det bara Turbo som har aktiviteter utomhus. Jag klarade ryggen bra vid krattningen och nu blir det lite läsning av bloggar.

Det är fredag och snart oktober. Även om det är svårt att tro det med tanke på vädret. Nästa år har vi en uteplats och kan sitta i skuggan. Det ska bli roligt.

Sakta men säkert gör vi detta till vårat paradis. Precis som vi drömt om. Det ska vara gott och leva annars kan det kvitta. Spring inte runt och veva. Där satte Galenskaparna huvudet på spiken.

Ha en fin fredag.

8 svar på ”Svett i pannan

 1. hej, nu ser man bättre de gula blommorna när de har slagit ut lite. Vet inte om du vet namnet, men annars tror jag att det är en Tidlösa. Jag har bara sett ljuslila, men de finns i gult också.

 2. Så roligt att planera och få sitt paradis precis som man vill ha det.
  Det ser ut att bli jätte fint i trädgården.
  Det skulle vara roligt att få se en hel bild på huset och tomten.

  Jag läste tidigare att du ville följa resebloggar som är välskrivna och spännande så här kommer ett tips om en bloggare som kanske vore en trevlig läsning när andan faller på. ”https://amacasa.wordpress.com.”
  Hon och hennes man älskar att resa och just nu är dom på en fantastisk resa, hon bloggar om alla resor som dom är ute på, hon formulerar sig så man kan tror att hon är en författare, hon skriver så roligt, och klurigt så att man vill bara läsa mer och mer.

  Önskar dig en trevlig helg 🌞

Kommentera

%d bloggare gillar detta: