fbpx
Pakethämtning

Pakethämtning

Jag började berätta igår om vår promenad upp till torget där utlämningsstället är. Det blev några stopp eftersom vägen eftersom det är uppförsbacke hela tiden. Lite lustigt för när man ser byn från stora vägen verkar det vara rätt platt och inte alls backigt. Vi kom fram tillslut.

Där bakom statyn ligger Tabac som är utlämningsställe för bl.a Dhl. Jag traskade över dit med passet i högsta hugg och mailet i mobilen med leveransnummer. Passade på att gå runt i affären och det fanns en hel del att köpa där. Det mesta faktiskt och längst in var det en bar. Inte dumt att kunna få en förfriskning när man traskat uppför hit.

Mairen hade stängt när vi kom. Var ju i och för sig efter klockan 17.00 så inget konstigt med det.

Men restaurangen hade öppet om man var hungrig. Det var inte vi utan nöjda med mitt paket och därför började vi nedåtgåendet och hem.

Alla trottoarer är röda häruppe och det har jag inte sett någon annanstans. Men rätt trevligt i mitt tycke. Varför ska allt vara tråkigt grått på gator och trottoarer?

Mr J ville visa mig något. Han har cyklat runt lite när han varit till posten som ligger vid torget. Med elcykeln svarta faran måste jag tillägga. Nu gick vi efter en dag på vägarna och min fot började värka en del. Men jag följde med lika snällt som Kuma. Uppåt på en väldigt smal gata, åt höger och sedan lite uppåt. Där var klocktornet på Notre Dame som vår kyrka heter. Vi stannade här även om nyfikenheten var väckt. Jag ville gärna gå in i den smala gränden och se vart den leder. Men min fot ville inte det, så vi får ta det en annan dag. Därför vände vi tillbaka vid detta fina lilla torg.

Det var nerförsbacke och Kuma tyckte att det var bra. Väl hemma öppnade jag ivrigt mitt paket och blev så glad då jag provat en av dessa:

Den passade precis och även denna gång har jag undvikit att gå i klädaffärer. Väl värt lite ont i foten, man har väl värktabletter. För att vara på den säkra sidan beställde jag ett gäng när jag ändå var i farten.

Idag har jag tvättat. Någon som är förvånad ? Inte strålande solsken men ändå väder för torkning utomhus. Fick absolut inte abstinensbesvär av att inte få tvätta igår, men eftersom jag bytte badlakan och handdukar idag tyckte jag att det var lika bra att köra en maskin. Vi har +22 fortfarande och dörren är öppen så Turbo kan vara ute.

Mr J har varit ute och mätt för grinden som kommer på torsdag och det kommer att bli så fint. Samtidigt hälsade han på en annan av våra grannar. En spanjor som var hur trevlig som helst och också blev väldigt glad då han fick veta att vi kommer att bo här året om. Han lovade att hålla ett öga på vårat hus då husbilen inte står utanför. Underbart för nu har vi två grannar som håller ett öga på vårat hus.

Ha en fin torsdag allihop

5 svar på ”Pakethämtning

  1. Var trevligt att hänga med på din pakethämtning. Fina bilder. Röda trottoarer det gillar jag. Så bra att du blev nöjd med ditt köp.

      1. Det var ju helt eländigt. Så skönt för dig att nu ha fyllt på lagret.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: