fbpx
Ikväll är det dags

Ikväll är det dags

Denna dag har gått fort alldeles för fort i mitt tycke. Jag har tvättat haha. Mina trosor och bh:ar hänger på torkställningen i biblioteket nu. Är inte van att låta dem hänga ute till allmänt beskådande så det är skönt att ha dem inomhus. När det är varmare väder torkar de ju på en halv timme och då är det ok.

Lite orolig himmel i morse men det blev stadigt blått senare. Kallt i natt endast +2 och när solen visade sig blev det betydligt varmare +16. Men tydligen är det väldigt kallt för årstiden här nere.

Men mina två fotomodeller tycker att det är riktigt skönt ute idag.

De inspekterar trädgården när jag plockar in tvätten från maskinen. Inte vet jag vad de pratar om men de verkar ha det riktigt trevligt där de traskar.

Apropå traska så är det ikväll vi ska till Le Maire och då bär det av uppåt i byn. Här gäller det att ha ordentliga skor på fötterna.

Det kom förbi ett annat par som hade riktiga skor på fötterna, eller kängor ska man nog säga att det var. Lättklädda så det var turister :).

I morgon är det dags för att sätta nya grinden på plats. Men vi får sovmorgon och det tackar både hundarna och jag för. Sade jag att all tvätt är ren nu och vi kan börja fylla tvättlådan igen? Så är det. Men ikväll får vi klättra över vår provisoriska grind ännu en gång.

Grannen busvisslade på Mr J för att fråga när vi ska sätta dit nya grinden. Hon är kanske nyfiken på hur det kommer att bli när det är färdigt. Hon och hennes man håller på att klippa ner grenarna på deras mullbärsträd. De har två stora i sin lilla trädgård. Men det kommer nog ta sin lilla tid för mannen har endast en vanlig häcksax. Inte någon eldriven utan en sådan där gammeldags handdriven. Träden ger ju fin skugga om sommaren men nu när solen står så lågt blir det bara mörkt både i trädgården och inomhus.

Just nu är vi bara spända på hur det blir hos Le Maire och hur många som är inbjudna. Jag tar kameran med mig och rapport kommer i morgon.

Ett svar på ”Ikväll är det dags

  1. Vad jag gillar bilder på dina fina hundar, dom är så vackra.
    Ska bli roligt att se hur nya grinden blir i morgon. Tror det bli så fint.
    Hoppas ni har en trevlig och rolig kväll hos Le Maire.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: