fbpx
Då var det klart

Då var det klart

Verkar som detta med sovmorgnar blivit en vana denna vinter. Så därför har vi dragit ner på aktiviteterna en del. Dagarna flyter på så bra ändå. Idag har det blåst rätt hårt och inte ens Turbo ville vara ute någon längre stund. Våra hundar tycker inte om blåst.

Vi har bestämt att detta är ska vi vara väldigt försiktiga med julpynt, då det gäller att anpassa sig till landet vi bor i. Men jag har en liten undran över vem är det som köper allt bling bling och alla pyntade julgranar som säljs? Ser varken granar eller ljusslingor någonstans. Jag har i alla fall julpyntat idag.

Jaha då, vi har både tomte,gran och så fick Nasse en ny plats. Blev ju riktigt tjusigt.

Nu är det snart jul igen tralla lalla laaaa.

Discotomten sjunger Jingle bells om man trycker på knappen. Tyvärr är hans ena arm av och han vickar inte så mycket på höften efter flytten. Vi får kanske köpa en fransk variant till nästa år. Jag har sett att det finns discotomtar här med. Jim är ju över 18 år nu så det kanske är dags för soptippen, förlåt en fin begravning ska det bli Jim.

Plockade lite blommor till hallen också :). De har stått sig i många år och kommer göra det i flera år till.

Det dansar både tomtar och stjärngossar här med. Dessa små gubbar har följt med mig ända sedan jag var liten tös. De är något jag absolut vill ha framme till julen.

En julklocka på ytterdörren eftersom vi inte vill provocera med en krans på utsidan. Det får räcka med det.

Vi har inte satt upp vår gamla dvd-spelare så detta utrymmet gapar tomt. Därför tänkte jag att mammas små lekande barn ska få stå här i jul. Nästa år ska jag ha någon vit plast så det ser ut som att de leker i snö. Tycker att de är så söta.

Så nu är det klart för jul på Rue Alexandre Dumas.

8 svar på ”Då var det klart

  1. Jag tycker att ni gör helt rätt i att ligga lite lågt och kolla hur andra i omgivningar julpyntar ute. Så hade jag också gjort. Men inomhus så gör man ju så klart som man själv vill.

  2. Så du har ”tittat” i julkartongen nu? Så fint det blev 🙂
    Här i Spanien har dom annorlunda julpynt än vad vi är vana med från Sverige. Inga klassiska elljusstakar eller julstjärnor. Mest ser man tomtar som klänger på stegar utanför balkonger och på hus. En teori jag har är att dom har på tok för trånga skorstenar för att tomten ska kunna komma in den vägen 😀

    När det gäller Jim så tycker jag du kan börja med att hota honom med tippen. Då kan det tänkas att han skärper till sig 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: