fbpx
Sista dagen

Sista dagen

Idag är det mungipor nedåt då det är hemresedag för H i morgon. Att sedan hans snus tog slut bidrar nog en del till att det är trist. Fast när man bestämt att man ska sluta så kanske det är lika bra.

Vi är lite trötta idag då grannen körde igång sitt bankande och borrande eller vad det nu är, vid halv nio. Inte bra för oss för vi blir så trötta på dagen. Men solen tittade ju fram och värmde så skönt. Lite färskpressad apelsinjuice på det och en kopp kaffe, så ska vi nog ta oss genom den här dagen också.

Blev som vanligt sittande på kistan efter bäddningen av sängen. Men det fick jag sluta med efter ett tag för risken är stor att man blir sittande hela dagen.

En som gärna blir liggande kvar är Turbo. En stund i solen och sedan en stund i skuggan. Nu på dagen har hantverkarna åkt sin väg och vi har det lugnt igen. Skönt att de inte håller på hela dagarna. I morgon kommer vi vara borta från huset hela dagen så då får de gärna väsnas hur mycket de vill. Det ska bli roligare att köra när det är ljust ute och kan titta på omgivningarna. Lovar att ta lite foton eftersom jag sitter bakom chauffören och co-drivern på ditvägen.

Nej, det vita är inte snö om någon nu tror det. Det är blommor. Jag tycker att det är fint nu när vinstockarna tappat alla bladen. Inte många dagar kvar på 2019 nu och vi ska sätta champagnen på kylning till tolvslaget. Ja, vi har nog nästan för första gången på många år en äkta champagne att skåla med. De rear ut champagne nu till nyår.

Jag ska titta runt lite på internet efter mobiler, då min verkar bli tröttare och tröttare för varje dag. Kommer att köpa en kontant här nere så man vill ju jämföra de olika märken och affärer som finns. Jag har en xperia compact idag och den har en suverän kamera som jag är mycket nöjd med. Men det återstår att se vad nästa blir.

 

4 svar på ”Sista dagen

  1. Va? ska H redan resa hem igen. Herregud vad tiden går fort. Men visst har ni haft det väldigt trevligt och hunnit med en hel del. Ta det lugnt på vägarna i morgon. Ser fram emot fina bilder.

  2. Underbart är kort… Men han kommer väl tillbaks snart igen, för tiden går så himla fort nuförtiden.
    Hoppas det går bra med slutsnusandet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: