Storm i Sverige lite vind här

Som lovat vräkte solen ner sina strålar på oss idag och jag kunde inte värja mig från dem. Det blev varmt och alldeles förunderligt skönt. Lite vind har vi haft och lakanen torkade på två timmar.

Härligt med skugga tycker Turbo som lekte springleken med JR idag. Hon hade mycket spring i benen och räjsade ordentligt i trädgården. Jag och Kuma stod tryckta intill väggen för att inte hon skulle krascha in i oss. Lite vårkänslor i tösen kanske?

Sedan jagade hon ikapp JR som cyklade till Super-U och köpte skinka till våra lunchbaguetter. Vi hade glömt att den var slut och hundarna kräver kött på sina bitar.

Nåja Kuma kan också springa när han vill. Här var det JR som kom cyklande tillbaka och nu var det bråttom ner till grinden för att möta upp. Jag passade på att vara ute under dagen och njuta av solen.

Vår fina grind som åtminstone jag tycker passar in bättre. Den släpper in ljuset och vinfältet på ett fint sätt. Den gamla sneda svarta saken var som en barriär mot fältet.

Passade på att sitta på kistan och meditera en stund. Hade de fina påskliljorna i blickfånget och vilken ro man får av att sitta här. Bäst att passa på innan det blir för varmt. Men som tur är har vi skugga på framsidan på eftermiddagen precis där vi tänker ha vårat matbord.

Här ska vi ha bordet och på förmiddagen är solen direkt på här. Därför ska dessa stackars fina blommor inte få blomma mer än denna vinter. En grön fejkgräsmatta ska vi lägga på för annars kan inte hundarna gå här på sommaren. Tanken är ju också att vi ska kunna gå barfota till poolen om vi vill det. Nu är det ju väldigt soligt här då kejsarträdet är helt kalt, men när de stora bladen kommer ger de bra skugga. Vi tänker ju även ha en pergola och en ja Ama en trillingblomma 🙂 ska få klättra på den. Ger mig inte in på stavningen av det andra namnet på växten.

Men nu har jag en bild på de fina vårblommorna. Vadå, februari ni skojar va? Vi har svårt att tro att det är vinter nu. Förra året stod vi i Sibbarp och det regnade varenda dag nästan. Trånande gick vi och tittade mot Öresundsbron och pratade om när vi skulle köra över den. Vilken skillnad mot hur vi haft det idag. JR har pumpat däcket på skottkärran och forslat lite stenar mot slutet av trädgården på baksidan. Det är lite hålor där som antagligen uppkommit då de gjorde om muren mot gatan.

Som sagt lite småttan och gottan av dagens bestyr här på Chalet Angel.

Inläggsnavigering

  4 reaktioner på “Storm i Sverige lite vind här

 1. februari 10, 2020 kl. 23:15

  Haha! Ja, trillingblomma är betydligt mer lättstavat och helt begripligt:

  🙂

  Spring i benen var det länge sen jag hade, men jag kan förstå Turbo rent mentalt 😀

  Ha det gott!

  • februari 11, 2020 kl. 02:30

   Men lika fina som Bougainville eller hur 🤗

 2. februari 11, 2020 kl. 00:16

  Vilken fin blomma!

 3. evadramin
  februari 11, 2020 kl. 13:42

  Härligt med lite vårkänsla och spring.
  Ska bli roligt att få följa era planer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: