Ett rum ute

Annonser

Idag fortsatte JR med najandet av skyddet och nu känns det helt annorlunda när man står i trädgården. Lite som att det blivit ett rum av det hela.

Solen tittade fram idag med men det var nog några grader svalare än igår. Vilken tur att jag tagit kompledigt från jobbet idag då. Nu blev in JR helt klar med skyddet idag då tråden tog slut. Men vi ska ju byta ut skyddet mot gatan också så det körde han och köpte så i morgon kan han fortsätta. Nu slipper han vara sysslolös i helgen :).

Supporterklubben är samlad och här höll vi till när JR jobbade. Det gäller ju att heja på så han inte tappar sugen. Jag har som vanligt på mig min fina outfit: snickarbyxor och en lagom varm långärmad t-shirt till det. Håret är stylat av mig själv i en lite vild och fräck frisyr. Lättburet när man inte behöver vara så snofsig tycker jag. På fötterna har jag mina fina sandaler med öppen häl för att lätt kunna slinka i dem. Kuma och Turbo bär äkta naturfärgad päls som har en bra avstötning av både väta och smuts.

Turbo jobbade ju en del förstås med sina pinnar. Men det är lite jobbigt och därför måste man inta bekväma ställningar för att orka.

Hennes coach peppar henne och håller koll att allt går rätt till

Samtidigt är det mysigt att ligga i gräset och lukta på blommorna. Kuma är en livsnjutare av stora mått.

Vi har trots det svalare vädret haft en fin dag utomhus och nu är hundarna nöjda och sover. En bit laxpaj satt fint tycker både vi och dom. Ikväll blir det en enkel sallad och ett glas rött till det. Funderar på att ansa rabatten i morgon, men jag får sova på saken och sedan beror ju allt på vädret. Gräset växer otroligt snabbt nu och jag vill ju ha ett tjockt fint gräs så klippet får ligga kvar och det fungerar väldigt bra. Men med värmen blir det väl torrt i sommar kan jag tro.