Premiärtur

Jag har för första gången rullat soptunna idag. Visserligen var den tom och jag rullade den hemåt vilket betyder svagt lutande nedåt. Kan ju inte bara sitta och titta på citronfjärilar i trädgården hela dagarna då solen lyser.

Ser ni den? Den stora gula pluppen är en hungrig fjäril. Jag har inte bara suttit ute i trädgården hela dagen, utan använt en gul sak också.

Den bästa hundborsten vi haft. Problemet är bara att den är så effektiv att man kan sitta väldigt länge och borsta hundarna. Turbo fäller som skam just nu och det gäller att borsta henne efter att hon jagat ett par bilar med släpkärra så det mesta sitter löst. Hon älskar nämligen att springa med efter gatan då det skramlar när de kör över bumpet och svänger de sedan in på vår gata kommer hon som en racerbil till den sidan.

Blev en del efter mitt jobb. Nu försvinner detta säkert under natten då fåglarna samlar bomaterial. Men det är inte bara de som bygger utan JR är också flitig. Så vi traskade över till spetsen och tittade hur långt han kommit.

Kuma ville ganska omgående gå in och vila efter titten.

Nej, för tidigt att sitta här kunde jag konstatera och lommade efter Kuma. Men blev stoppad av JR som ville ha hålla i hjälp. Det hade jag lovat att hjälpa till med så Kuma fick gå in själv. Men sedan gick jag in och någon timme senare vinkade JR på mig vid fönstret.

Ja, men detta blir ju bra. Turbo ville också provsitta en stund. Nu är allt inte riktigt klart då ett överstycke ska dit och sedan ska vi köpa något slags klätterblomma i krukorna på var sida om bänken. Bakom ska JR sätta upp en träskiva som täcker röret och där ska lite figurer sitta.

Att vi placerar bänken här beror på att här är det sol hela dagen och fläktar det så är det här det gör det. Vi ska även ha stora palmen här så det blir fin skugga på bänken. Jag får skylla på fotografen eftersom jag ser ut som fru Heffaklump i denna vinkel. Sedan är bänken lite hög och jag sitter och dinglar med fötterna en bra bit över marken. Kanske ett litet trädäck här?

Men det är roligt att en av våra sittplatser snart är klar. Denna sida av huset hade vi nog inte använt till något alls om inte bänken kommit dit. Här kan jag sitta och titta på stjärnorna när vi går ut med hundarna på kvällen. Jag sätter in ett eller några foton på bänken när allt är klart.

Nu tar vi fredag och önskar alla en fin kväll.

Inläggsnavigering

  5 reaktioner på “Premiärtur

 1. evadramin
  februari 28, 2020 kl. 21:46

  Någon gång ska ju vara den första.
  Det kommer säkert att bli kanonbra med bänken när det är klart med blommor och allt.
  Det verkar bara så mysigt med lite sittplatser på olika platser i er allt finare trädgård.
  Så roligt att få följa er tycker jag.

 2. februari 29, 2020 kl. 08:49

  Oj så fin! JR är en händig kille. 🙂

 3. februari 29, 2020 kl. 09:50

  Bänken kommer att bli superfin! Den är redan på god väg 🙂

  Snart ska jag ut och dra maten med dramaten igen, men det är ju inte premiär för min del, jag börjar bli rätt inkörd 😀

  Ha en härlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: