fbpx
Ny månad idag

Ny månad idag

Dags att starta en ny månad och vi väcktes av en traktor som körde omkring på vinfältet. Klippning av vildruccolan som växt upp mellan rankorna. Men den slutade mitt på dagen och det är ju ändå söndag så lite vila skulle väl föraren ha. Tidigare år har Vasaloppet angett att det snart är vår. Men i år har jag inte tittat och det verkar inte ha varit någon förlust eftersom det blev en repris på förra året.

Kuma har börjat stå en stund på trappan för att kolla in läget innan han går ut. Man har bra överblick därifrån. Idag var det JR som fick borsta hundarna och nu har det avtagit nästan helt på Kuma. Troligtvis en vecka kvar för Turbo.

Hon låg så fint och vi hade ett fint samtal, när hon bara måste röra på sig. Det är mycket spring i den tösen. JR klippte gräset ute idag och jag krattade ut klippet. Självsådd har vi alltid satsat på. Vi fick två korta regnskurar idag och sedan har solen varit framme.

Kuma gick och lade sig på favoritplatsen. Så jag stannade ute med honom.

Jag tvättar mitt hår varje söndag och blåser det torrt. Då brukar jag ha i lite hårmousse för att få volym. Nyligen köpte jag en ny flaska av nytt märke och förra söndagen använde jag det. Men fy hur håret såg ut. Platt och tråkigt. Så idag tog jag mig en närmare titt på flaskan. Jaha, det är en mousse som man ska krama in i håret för att lockarna ska hålla. Man ska inte ha den i hårbotten uppe på huvudet, som jag hade förra söndagen. Nu sitter jag med mitt lockiga hår som jag i flera år försökt släta ut med mousse och borste. Känns lite konstigt faktiskt.Men lockarna är fina. Ny mousse ska köpas.

Jag har ju mina hundar som fotomodeller och tar kort på dem i stort sett varje dag. Vill gärna få bilder då de är i rörelse och ibland blir det bra andra gånger inte.

Har undrat lite om redigeringsprogram för jag har aldrig använt mig av något. Men idag upptäckte jag att jag faktiskt har ett väldigt användbart sådant. Så jag har lekt lite i det.

Tog eller försökte ta ett foto på en citronfjäril och här har jag försökt leka lite med fotot för att få fram fjärilen lite mer. Kom på att det är ju faktiskt riktigt roligt att hålla på med redigering. Men jag måste lära mig mer om det också. Kanske en ny hobby? Jag är ju en sådan som skriver och det är mitt största intresse, som också kan vara rätt ensamt.

Ni såg väl på Andra chansen igår ? 🙂 Annars får ni en snabbtitt här.

 

 

 

 

 

4 svar på ”Ny månad idag

  1. Dina bilder på hundarna gillar jag att titta på.
    Stolarna på några bilder är det där ni nu sitter i skuggan under trädet och njuter.
    Skönt att dom snart slutar fälla.

  2. Tack för snabbreprisen! Han är så bra på dom där parodierna, Daniel Norberg. Fast i år… Inte Daniels fel alls, men parodierna blir helt klart bättre ifall man nu minns låtarna…

    Tacka vet jag mellanakten! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: