Gråväder men ändå glad

I morse var första dagen som jag kände att kroppen kändes normal. Huvudet var inte fullt av surr och inte en enda led värkte. Febern borta och Det bästa är att JR kände sig likadan. Har vi kommit över knycken nu? Jag tror faktiskt det.

Hörde grannar ropa till varandra och de har lite jobbigt med att sysselsätta sina barn så de är nöjda. Kejsarträdet börjar få små knoppar och det blir fint för bladen är stora och ger fin skugga när det är varmt. JR tog Mackan till Super-U och nu är våra förråd välfyllda igen. En ask doliprane fick han med sig också. Men det var beväpnade vakter och kravallstaket utanför apoteket. Så han fick säga vad han skulle ha och vakten hämtade det, men ingen fick gå in i apoteket. Därför blev det endast en ask. Vi ska nog klara oss med det nu.

Vi ville ändå eller jag då, få lite luft och därför satte vi oss ute och drack våra b-vitaminer. Sydfranskan körde ett motionspass vid sitt hus. Först joggade hon några gånger fram och tillbaka. Sedan var det armlyft och gång som gällde för att som sista punkt köra benlyft några gånger. Intressant.

Jag gjorde faktiskt min yoga idag. Tog det lugnt och sakta så andningen orkade med. Så skönt att få göra den.

Lite kyliga vindar fick oss att gå in efter en stund. Inte ens Turbo propsade på att få vara ute. Såg att gamlingarna tvärs över gatan fått en leverans av fyra paket toalettpapper. Någon hade köpt och lämnat dem utanför dörren. De ser efter sina äldre och det är bra.

Men jag är glad trots tråkväder. Vi är på bättringsvägen och det känns så bra.

 

  6 reaktioner på “Gråväder men ändå glad

 1. mars 23, 2020 kl. 21:19

  Heja er som är friska igen. Här hemma är det fullständigt galet med media alla former m corona. Värsta hysterin, hostar maken till blir jag skiträdd, idag åkte vi till affären. Jaf stannade i bilen, var skönt att se något annat från bilfönstret. Kram

 2. evadramin
  mars 23, 2020 kl. 23:09

  Så roligt att läsa dina iakttagelser från omvärlden där du bor. Så roligt att ni nu känner er bättre än vad ni gjorde i går.

  • mars 24, 2020 kl. 01:24

   Det går åt rätt håll 🙂

 3. mars 24, 2020 kl. 11:06

  Vad skönt att ni är på bättringsvägen! Härligt att höra 🙂

  Här är det gråväder inklusive regn som pissar ner. Jag försöker ändå vara så glad jag bara kan 🙂

  • mars 24, 2020 kl. 11:49

   Always look at the bright side of life 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: