Tråkig upprepning

Misstänkte att det skulle bli en grå dag när jag inte såg mycket ljus i hallen då jag vaknade. Vi har ett frostat glas i ytterdörren och när det är sol så lyser det så fint därute. Mycket riktigt det regnade och i ren trots struntade jag i jackan. Men då det började droppa mer skyndade jag mig in och hundarna var inte sena att följa med. Sedan förklarade jag att idag rostar vi bröd, så JR cyklade inte iväg i regnet. Tänker inte tvinga någon att göra något jag själv inte skulle göra.

Man kan ju titta på världen ur olika synvinklar för att få lite ny bild av den. Efter att vi varit ute i regnet och strött kaffesump på en del växter placerade vi oss där vi kände för det. JR satte sig med en bok ”Saltön” av Viveka Lärn är det som gäller nu. Jag frågade om han hade längtan till Sverige, men det hade han inte utan endast till serien som vi även har på dvd. Vår dvd-spelare är kaputtski och vi ska köpa en ny sen.

Jag har skrivit mest hela dagen och pressat apelsiner till i morgon. Planerar att göra en inköpsresa nästa vecka och jag är nästan lite nervös inför den. Vi har verkligen isolerat oss från omvärlden under dessa dagarna. Men det ska bli spännande att få ge sig ut på vägarna även om det inte blir så långt.

Vädret ser även ut att ordna upp sig efter alla dessa regndagar. Värmen stiger och till helgen kan vi nog sitta ute igen.

Världen ruskar yrvaket på sig och undrar om faran är över? Men nej den lurar överallt och man kan inte känna sig trygg på långa vägar. Så var försiktiga allihop.

  4 reaktioner på “Tråkig upprepning

 1. evadramin
  maj 13, 2020 kl. 21:15

  Opålitligt väder nu för tiden.
  Vilken ställning att ligga i.
  Vad jag saknar att pressa egen apelsinjuice, det är så gott. Men apelsiner i Sverige är dyrt.
  Faran är verkligen inte över, nu gäller det att hålla ut.

 2. maj 14, 2020 kl. 10:27

  Igår hade vi en superfin dag, nu regnar det… Tja, det ger ju i alla fall lite omväxling i tillvaron 😉

  • maj 14, 2020 kl. 10:33

   🌧☔🌞⛱bara olika paraplyer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: