fbpx
Bara varmt idag

Bara varmt idag

Igår fick vi en spektakulär kvällshimmel och så vi njöt av den. vattnade rosor och andra växter.

Allt visade att vi skulle få en varm morgondag och det var väldigt rätt. Jag vaknade som vanligt först och öppnade upp överallt. Släppte ut Turbo som haft en orolig natt. Det visade sig att hon ätit en ödla eller groda igår. Så nu hade vi förklaringen varför hon inte ville äta igår. JR kollade bajjet och nu har vi förklaringen. Inte första gången detta händer.

Tvätt och så pyssling av rosor som slagit ut. Nu skulle de få kaffesump och det mår det väldigt bra av. Jag har örnkoll på våra nya rosor.

Det artar sig bra och ikväll ska de få sin dos av vatten så de mår bra. De doftar otroligt mycket och det är så härligt.

Den vita oleandern har börjat slå ut och det är så fint. Vår frukosthörna tar sin form.

Lite fler oleander som börjar blomma och lavendeln prunkar för fullt. Det doftar i trädgården och är så härligt.

Idag satte vi vatten i hundarnas badbalja och Turbo uppskattade svalkan på tassarna. Kuma är väldigt skeptiskt till detta med vatten men man vet aldrig?

Turbo mådde bra av att bli lite avskyld och i ärlighetens namn så steppade jag in flera gånger. En pool hade inte varit helt fel nu.  Men vi har satt igång AR2D2 och det är riktigt skönt inomhus. Hundarna sover och vi klarar av värmen.

6 svar på ”Bara varmt idag

  1. Doftande rosor är verkligen ljuvligt. Ser ut att ta sig fint där i rosenrabatten.

  2. Tja… Vad ska man säga? Turbo verkar ju ha anpassat sig till livet i Frankrike – där äter man ju mycket grodlår 😉 Hoppas hon mår bättre nu.
    Såg skönt ut med en pool, även om den inte var så stor 🙂

    1. Önskar den var större men jag badade fötterna i den ☺️ andra gången hon äter något sådant och nu har den ploppat ut och hon mår bra igen.

  3. Rosor är aldrig fel. Härligt med blomdofter.
    Skönt att Turbo må bra igen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: