fbpx
Molnigt över Thézan

Molnigt över Thézan

Inte speciellt roligt väder idag +20 är som en svensk sommardag och vi frös när vi satt ute. Därför blev den stunden ute rätt kort. Istället blev det en dag med en del administrativt. Viktiga saker som skavt en del men nu är allt ur vägen och vi kan ägna oss åt annat som är roligare.

Idag har de toppat vindruvsbuskarna så nu är de snygga och prydliga igen. Sedan kom en annan traktor och duschade något för att frisyren skulle hålla sig antar jag. Vårat mullbärsträd ser däremot lite tufsigt ut och det ska det ju göra efter att vi snaggade den i vintras. Ger fin skugga när det är riktigt gassigt.

Fler reglar på plats och eftersom jag är arbetsledare så bestämde jag att vi bara arbetar halv dag idag då vädret var så kymigt. Fast lite sol hade vi på förmiddagen och då var det skönt ute.

Var på baksidan till kumquaten och plockade in två frukter för i morgon ska det pressas ny juice. Nu har vi inte suttit ute med vårat morgonkaffe på flera dagar. Lite tråkigt men när det blåser som det gjort nu så är det inte speciellt skönt. Då är det ju bra att vi har tre sidor att vistas på. Som de säger alla goda ting är tre.

JR bar upp virket i trädgården så nu har jag fritt fram till rabatten så det får väl bli mitt nästa projekt. Men vi har inte bråttom och det växer inte så mycket där nu. Endast lavendeln och oleandrarna frodas. Men jag behöver plocka blad som faller ned från träden. Man kan ju nästan tro att det är höst. Fast det kommer nya fina så det är väl vårbladen som ska bort kan jag tro.

Ikväll blir det en god gryta då vi känner oss lite frusna. Men jag såg att nästa vecka blir det riktigt varmt igen med början på måndag. Lakanstvätt tänker jag 🙂

4 svar på ”Molnigt över Thézan

  1. Så bra att ni nu har röjt undan en del.
    Arbetet går framåt. Jag antar att grytan blev god.
    Men du tänker du bara tvätt!!!

  2. Skönt ändå att få undan sånt som har skavt. Här blåser det som bara den just nu och ska tydligen fortsätta med det även imorgon. Aja, ett klart i-landsproblem som kommer att lösa sig 🙂

    Ha det gott!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: