Planering idag

Snabb smoothie och var sitt ägg. Sedan anlände T & T för planering av vår pool. Känns bra att komma igång med förberedelserna inför den. Nästa sommar ska jag ha vattengympa varje dag så det så. I år har vi dusch ute och inne så det går ju bra det med. Inne har vi angenäm temperatur så nog är det bättre än förra året med endast fläktar.

Nej, vi har verkligen inte färgat Turbo. Det är parasollet som ger denna färg på henne. Bäst som vi satt med våra b-vitaminer dånade det till och ett Mirageplan flög över oss. Jag kunde se pilotens ansikte så det var inte många hundra meter det flög över oss. Mitt hjärta klappade på och jag var lite uppskakad. Om det var en uppvisning som skulle ge respekt så har jag fattat galoppen.

JR var och hämtade sina sista pinnar på Brico på eftermiddagen. De har lunchstängt två timmar här. Man ska ju hinna äta i lugn och ro. Här kastar ingen i sig en lunch på tio minuter. De har en helt annan inställning till mat här och det lär de sig redan i skolan. Vilken svensk unge har en tre rätterslunch? De har det här, fast nu ska de väl ha sommarlov i två månader om allt stämmer. Kanske går de några veckor längre i skolan efter lockdown?

Jag har tagit en kompdag idag då det varit så mycket annat runt omkring. JR har ju fått utlopp för sin energi och sågat lite. Men även satt upp lite pinnar som dekoration.

Detta blir så snyggt tycker jag. Men vänta bara för än är det inte klart på långa vägar. JR får gå all in med sin kreativitet och jag tror det blir hur fint som helst. Han ska borra 60 hål och sedan måla en hel del pinnar, så ikväll är det målning som gäller. Det är ”bara” +27 nu vid 21.00 så det är behagligt att måla då.

I morgon ska vi ge oss ut på vägarna för det är dags att klippa klorna på hundarna. Vi har inte bestämt om det blir annat också. Allt beror på om vi får klippa direkt eller måste komma tillbaka. Eventuellt blir det kanske en tur till Vias plage för vi har sett några underlägg som vi skulle vilja ha där. Men det får morgondagen bestämma då det ska bli varmare än idag.

  6 reaktioner på “Planering idag

 1. juli 8, 2020 kl. 21:12

  Haha! Det där med att ta måltiderna på fullt allvar känns igen både från Frankrike och Spanien. Minns en gång när en hel busslass med skidresenärer (inklusive oss själva) stod och typ hoppade för att komma vidare upp till skidorten i Frankrikes Alper medan busschauffören satt och smörjde kråset i typ 1,5 timmar längre tid än vad det hade tagit för resten av bussen att äta 😀

  Ha en finfin tripp imorgon!
  PS: Jag tror visst att ni har färgat Turbo. Hon klär bra i orange 😉

  • juli 9, 2020 kl. 02:20

   😄 ja som jag misstänkte lunchen är helig här nere

 2. juli 8, 2020 kl. 21:22

  Jag var minsann själv en sväng på Brico idag,i Colombiers, och ikväll testar vi La Carte Timbrée i Thézan 😃

 3. evadramin
  juli 8, 2020 kl. 22:42

  Skönt med kompledigt.
  Lågt flygande plan är mycket obehagligt tycker jag.
  Önskar er en trevlig lite tur i morgon.

  • juli 9, 2020 kl. 02:22

   Det blir varmt har jag förstått. ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: