Vi lever i en värld av pinnar

Så var det dags för ännu en sväng för inköp av pinnar och JR passade på att köpa fler munskydd mm. Jag körde en maskin med trosor och annat ljust. Lite molnigt men vinden och värmen ordnar så att det torkade bra. Men vad skådar mitt norra öga? En boll i trädgården när jag skulle ge fåglarna lite vatten och bröd. Tog bollen och hivade den resolut i soptunnan som ska tömmas i morgon. Ja, kanske elakt men gränsen för mitt bollintresse är nådd.

Fimpan kom hem senare i eftermiddag och då kom vi på den geniala idén att skylla på Turbo. Hon älskar bollar och har väl lekt med den så den rullat iväg under grinden och bort på gatan. Apan blev lite orolig och nu vet han att Turbo älskar att bita sönder bollar. JR passade på att informera Fimpan om vår pool och apan trodde att han skulle få bada men JR sade resolut att den var för oss. Men de kan också skaffa en ovanjordsak om de tar bort hoppborgen. Deras val inte vår sak.

Oturligt nog lyckades JR kapa den pinne som ska förankras i grannens (fimpans) hus och i morgon får han ta en under armen när han cyklar. Damen i kassan frågade om JR höll på att bygga ett nytt hus så mycket pinnar har han köpt. JR ska borra i helgen när Fimpan är borta.

Turbo har börjat visa tendenser som fotomodell och poserar så glatt hela tiden. Tiger får alltid vara med nuförtiden.

Som sagt så kör vi vidare med våra små projekt och livet är faktiskt väldigt bra. I morse tittade vi på Frankrikes firande av nationaldagen den 14:e juli. Väldigt värdigt och fint tycker jag. Tror inte någon av Sveriges statsministrar fällt en tår när nationalsången framförts. jag är stolt att vara inflyttad fransos.

  5 reaktioner på “Vi lever i en värld av pinnar

 1. evadramin
  juli 16, 2020 kl. 23:30

  Undrar hur många bollar grannen har?? Borde väl snart vara slut!
  Att jämföra nationaldagsfirande går inte. För franska folket är ju dagen nästan helig och för svenskar så smyger den förbi i stort sett.

  • juli 17, 2020 kl. 01:53

   Man önskar att den stoltheten skulle finnas hos svenskarna.

 2. Maries Photos
  juli 17, 2020 kl. 07:43

  Vacker fotomodell ! 🙂 Ha det gott !

 3. juli 17, 2020 kl. 11:29

  Vad fint hon poserar, Turbo 🙂
  Haha! Vad han kommer att tråna efter poolen, Apan! Skadeglädje sägs ju vara den största glädjen och ibland ligger det faktiskt nånting i det 😀

  Ha en fin dag!

  • juli 17, 2020 kl. 11:40

   Men vi ska sätta upp ett staket så apan får bara höra när vi plaskar omkring. 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: