Snabba beslut

Idag har det varit varmt och det beror på att vinden varit snål och inte alls gett oss svalka. Jag körde igång med min vipplardag och JR ville måla.

Men först skulle ju knuttarna ha lite mat. Jag hade korvbröd som de älskar att bjuda på. Lite vatten till det och knuttarna är så glada.

Fast JR ville måla i skuggan för igår brände han benen i solen vid vedskjulet och jag kom på att han kunde lägga målarbordet över de två soptunnorna ute under trädet.

Det blev jättebra tyckte även Kuma som höll JR sällskap. Egentligen skulle han måla 25 st pinnar men han körde på och det blev alla 52 som målades. Bra att stå i skuggan och ha hatt och våt frottehalsduk på sig. Jag satt och gav glade tillrop efter att jag vipplat och duschat. Så fastnade ett armstöd på min stol och JR kom till undsättning. Vi vände på stolen och jösses hela sitsen höll på att gå itu. Jag drog fram syverktyg och lite trasor som skulle stärka sitsen.

De är ju “bara” femton år gamla så de ska väl hålla ett tag till eller? Jag lagade sitsen och nu håller den ett tag till. Men så öppnade JR munnen och berättade om bordet och stolarna som fanns på Super-U. Jag sade bara åk och köp jag betalar. Lite mat först och sedan gav sig min snälla JR iväg med Mackan.

Det tog ju ett tag att packa upp och sätta ihop detta. Men nu har vi det perfekta bordet med rökfärgad glasskiva som man kan göra till ett 1,80 bord när man vill. Stolar och bord i aluminium vilket inte rostar eller är tungt. Vi är ju bara två personer som sitter här mesta delen av året och detta bord är perfekt för oss. Stolarna är ursköna och detta blev väldigt bra tycker jag.

Alla affärer är stängda i morgon så det blir ingen shopping men en hel del pinnar som ska upp för insynsskyddet. Sedan är det ju rengöring av golven som vi brukar göra var söndag. Så nog ska vi få den dagen att gå också.

3 svar på ”Snabba beslut

Lämna ett svar