Hamsterkind

Jag är gift med en man som idag måste ha en av världens renaste rumpor. Vi är ju begåvade med var sin toalett och det är något som underlättar våra morgonritualer. Efter frukost försvinner JR in till sin och jag till min. Män har ju en förmåga att kunna koppla av ordentligt och har sällan hemoröjder eller andra rumpbesvär. Jag har lidit va sådant i flera år men sedan vi kom hit har det liksom löst sig. Jodå, vi hade två toaletter i Sverige också och det fungerade bra när vi bodde i Mackan så det är väl inte något större problem egentligen.

Men vi har alltså våra egna ansvarsområden för att hålla rent på våra toaletter. Idag var JR ute och donade med lite olika saker som att limma sina sandaler i garaget. Han kom in och var i nöd, rusade till sin toalett. Jag hade precis gjort smoothies till i morgon och flöt in i duschen. Precis när jag var klar kom JR och med snabba rörelser rev han av sig kläderna. Måste duscha rumpan meddelade han. Idag hade han preparerat toalettstolen med klorin vilket vi gör för att hålla stolarna rena. Det hade han glömt och satt sig på sin. Klorin är kanske inte så bra för rumpor men den var nog väldigt ren.

Själv är jag inne på femte dagen med hamsterkind. Vaknade en morgon och var svullen på höger sida. Har ingen aning om varför då jag inte har ont i någon tand. Men problemet är att jag inte kan öppna munnen ordentligt på grund av svullnaden. Det gör ont men med paracetamol lyckas jag äta mat om än i pyttebitar. Det tar sin tid men denna svullnad ska väl gå ner till slut. Är det efterverkningar av corona eller? I dessa dagar vet man ju inte varför något uppstår. Nu avvaktar jag i några dagar men sedan blir det doktoren.

Det blev lakanstvätt idag och nu ligger de och luktar gott i linneskåpet. Värmen har ju hållit i sig så vi har kört hemesterdag idag och bara suttit stilla mest hela dagen. Två sommarpratare har vi avverkat och bägge var rätt trevliga att lyssna på. Först Robin Söderling och sedan ledsen men namnet på den svenska regissören kan jag inte komma ihåg. Hon var intressant att lyssna på ändå och det är väl så att dessa namn som inte klingar svenskt är svåra att komma ihåg för oss tröga gamlingar.

I morgon är det så dags för en tur med Mackan. Vi behöver komma ut lite och har en del projekt som vi behöver material till. Nu ska det bli lite molnigt i morgon så det passar ju bra att åka då.

Nu tänker jag hålla mig i bilen med hundarna och min hamsterkind ska inte skrämma någon hoppas jag. Förresten blev vi väckta i morse av att JR:s mobil ringde. En dam körde blablabla och JR frågade om hon pratade engelska. Hon fortsatte med sitt blablabla och avslutade med Have a nice day. Ibland undrar man om man drömt eller vad som hänt.

Det är väldigt intressant ibland.

5 svar på ”Hamsterkind

  1. Klorin i all ära men inte vill man ha det på kroppen.
    Så jobbigt med en svullen kind. Kan var en tandinflammation.
    Önskar er en trevlig tur i morgon.

Lämna ett svar