Torrvädret fortsätter

Tyvärr är det nog lite för sent med vatten för Rudolf som ser väldigt torr ut. Tänkte skoja lite med att lägga honom i trädgården då gräset verkligen är torrt. Men risken är stor att hundarna hade tyckt att det varit till dem och börjat gnaga på stackarn. Tycker att det räcker med att han är död.

Dagen har varit som gårdagen då det gäller vädret så undrar ni är det bara att läsa gårdagens inlägg. Hundarna är lite blasé på vädret och tycker att så fantastiskt är det ju inte att ligga på något som inte är gräs längre.

Kuma har börjat lägga sig i hallen istället. Där kan han njuta av fläkten och sova i lugn och ro. Han hör oss när vi sitter på trädäcket och då känner han sig trygg. Turbo går in och ut hela dagarna. Sover en stund inne och sedan måste hon ut och kontrollera trädgården igen. Jag är glad att hon börjat förstå att man inte ska jaga småfåglarna. Nu kan hon ligga och titta på dem i långa stunder.

Det är en spännande trädgård för en nyfiken hund som hon ju är. På denna sida är det ofta något som händer på gatan och så förstås grönsakstantens hund tvärsöver gatan. Hon gillar att titta på när den springer runt.

Efter att ha gjort rent golven och bytt lakan i sängen har vi varit arbetsbefriade. Suttit med något läskande på trädäcket. Tyvärr hittade vi ingen intressant sommarpratare idag. Men det finns ju fler som vi inte lyssnat på. Jag valde mellan den blå och grå klänningen idag och det blev den blå. Jag bad JR ta ett foto på mig bakifrån när jag matade fåglarna, men det var en kärring som ställde sig ivägen och det djäkligaste var att hon hade en precis likadan klänning på sig. Så den bilden blev raderad av misstag. Vill absolut inte bli stämd av någon okänd om jag publicerar den i min blogg.

Kan konstatera att JR inte är någon mästerfotograf och är tveksam om han får fota med min kamera fler gånger. Inte mig i alla fall. Men klänningen är väldigt skön och behaglig.

Tydligen många som börjar sitt arbete efter semestern i morgon. I Sverige alltså, för här har de ytterligare två veckor kvar verkar det som. Inte alla förstås ,men skolorna börjar första september.

4 svar på ”Torrvädret fortsätter

  1. Jag har en hemsk kärring som ställer sig framför mig i spegeln. Blir inte av med henne heller. Trist.
    Turbo heter väl Turbo av någon anledningen! Full fart nästan jämt!

  2. Här hade det sandregnat upptäckte jag när vi kom hem. Många prickiga bilar och på terrassen var räcket också prickigt. Men jag tror inte det var några stora mängder för då brukar sanden spolas bort.
    Hmm… Du tror inte att ett veterinärbesök kan rädda Rudolf? 😉

Lämna ett svar