Ny vecka och lite aktiviteter

Värmen består och igår körde vi in R2D2 i sovrummet och gissa om natten varit behaglig. Så skönt att slippa vakna svettig och att hundarna flämtar. Inget går upp mot en god natts sömn. Jag haltade till tvättmaskinen med lakanen och satte igång den. Precis, jag haltar efter min skada då det verkar som att benet i vänster ben är lite kortare. Men det kan jag absolut leva med. Det blir bara jobbigt när jag ska bära något och nu var det tvättsäcken. Lite yoga och sedan är värken borta och humöret på topp.

Det är ju sant som de flesta påstår att allt smakar godare i vänners sällskap. Jag har ju JR som efter lite snickrande på baksidan gärna tillbringar tid med mig på trädäcket. Jag brukar placera mig där efter att ha gjort det jag ska. Som att hänga upp lakanen på tork. Idag har vi fått lite vind tillbaka och så skönt det är.

Vi sitter och lyssnar på poddar och hör traktorerna jobba på fälten runt oss. Vårat fält står orört än så länge, men jag är inte orolig för det. Nya fågelläten har börjat höras och nu undrar jag om det kommer nya gäster till matbordet vid Leo. Hälsade på två Börje när jag öppnade dörren till tvättstugan. Trevligt att han fått en kompis nu. Tidigare har jag bara sett en just där.

Ikväll satt vi ute ända tills solen nästan försvann. Hundarna ville inte riktigt gå in. Kan förstå det då det var så skönt ute just då. Men nu sover de. Mörkret har lagt sig och vi ska äta en god sallad innan det är dags att bänka sig vid tvn. Kör sista säsongen av Homeland nu och det är riktigt spännande.

  3 reaktioner på “Ny vecka och lite aktiviteter

 1. evadramin
  september 15, 2020 kl. 00:03

  Så underbart fint ni har fått det.
  Skönt med lite torkvind i dag. Här där vi är har det varit i stort sett ingen vind alls och jättevarmt.

 2. september 15, 2020 kl. 10:15

  En härlig dag, alltså 🙂
  När vår Örjan som bodde på terrassen fick en ”ödlekompis” då slogs dom som bara den. Örjan vann 😀

  • september 15, 2020 kl. 10:51

   Vi har flera Börje i trädgården men har aldrig sett att de slåss. De två i tvättstugan är så små att jag tror att de är syskon. 🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: