Dagens status på oss

Jo, tackar som frågar. Kuma är allmänt trött och vill helst inte stiga upp ur sängen på morgnarna. JR har långa samtal med honom innan han äntligen lommar ut på trädäcket och bligar mot solen. Han gillar desto mer skinkan med kärnorna som han får efteråt. Dessa tabletter har verkligen gjort verkan för nu rör han sig obehindrat.

Turbo är rena rena adrenalinkicken efter morgonens kel. Nu ska det ut och kollas om det hänt något under natten. Hon är mycket frustrerad över att jag ger småfåglarna lite av gårdagens baguetter. Hon är galen i dessa bröd.

Vi tvåbenta är väl gåendes men min ischias körde igång idag igen. Bara att ta en doliprane och låta den verka. Lite yoga på det och sedan var tanten någotsånär i farten. JR har varit trött idag så jag ordinerade vila till honom.

Denna inneslutning är inte rolig i längden. Turbo fick stanna inne då hon jagade småfåglarna som ville ha lite baguettbitar. De får gärna äta både korvbröd,hamburgerbröd och rostbröd men ta för tusan inte mina baguetter anser hon.

Så idag har vi känt oss lite bleka men det ordnar nog upp sig. Nu vet vi att vi måste ha intyg med oss ända fram till 1:a december. Fast vi fuskar då vi rullar soptunnorna. Ska väl fasen inte behöva intyg för ett par hundra meter tycker vi. Än så länge går det bra. Polisen kör med jämna mellanrum på Clemencue men ytterst sällan på Alexandre Dumas som ju är vår gata.

Jag har börjat känna mig lite långhårig och funderar på att öppna salong AC i badrummet. Men måste nog vänta tills ischiasen säger hejdå för denna gång. Vi är ju inte så mycket ute och rör på oss utanför tomten så jag behöver inte vara så tjusig. Låter ju JR utföra våra inköp än så länge.

Jag har inte målat naglarna på över ett år tror jag. Men så kör jag mest med genomskinligt lack nuförtiden. Orkar inte hålla på med att lacka hela tiden. Annat var det när jag jobbade och var i svängen. Snygga naglar var ett måste. Fast det är riktigt skönt att slippa. Nuförtiden klipper jag naglarna och filar dem snyggt korta. Passar så bra när man har hundar.

Vi har mest varit inomhus idag men haft fönster mot världen öppna. Undrar om jag ska plantera denna om ett tag? Fast ska vi verkligen ha ett mullbärsträd ? Här måste en utredning göras. Det verkar ju vara så populärt i Sverige nuförtiden. Man måste ju hänga med eller hur?

Vi tittade på Grand Design Sverige igår och nu är vi så väldigt glada över vårat lilla hus.

4 svar på ”Dagens status på oss

  1. Jobbigt med gammal hund!
    Intyg för att gå och handla? Men jag ser att smittalet för Frankrike har börjat gå ner så det verkar som att restriktionerna fungerar.

  2. Vi behöver inga intyg när vi går ut. Inte ännu så länge i alla fall. Hoppas vi kommer att slippa det även fortsättningsvis…

    Ha en bra dag och hoppas att ischiasen har gett med sig nu!

Lämna ett svar