Sol men kyligt ute

Det har varit kallt även denna natt men vi har haft det varmt inomhus. JR tänder en brasa på förkvällen och den pyr sedan hela natten och ger extra värme hela natten. Hundarna sover mellan oss i vanlig ordning och Turbo hoppar inte ned som hon brukar göra när det är varmt.

Det lackar mot jul och jag har faktiskt fått lite julkänsla efter flera år då jag inte haft det. Kanske är det vår situation som nu är med lugn och ro som gör det. Ser fram mot julracletten och Kalle Anka som vi absolut ska se.

Ser faktiskt ut som coronavirus eller hur? Men det är frön som sedan ska bli fina blommor till våren. Vi fick reda på att det är då vi vanliga dödliga ska bli vaccinerade. Alla fransmän och de som är bosatta här ska få bli vaccinerade i mars. Känns bra.

Tills dess tillbringar vi våra dagar i vår trädgård och pysslar med olika saker. Idag blev det inte så mycket utevistelse då det var lite väl kyligt. JR hade nästan behövt handskar när han cyklade och köpte bröd. Jag ger överskottet till småfåglarna som uppskattar det. Sätter även ut en talgboll varje dag och det tycker de också om.

Ja, här rullar livet på och vi väntar på våra toner till skrivaren som ännu lyser med sin frånvaro. Men den som väntar på något gott så….

  2 reaktioner på “Sol men kyligt ute

 1. december 6, 2020 kl. 10:38

  Här är det också väldigt kyligt nu. Temperaturen passerade precis 10-gradersstrecket.

  Ha en fin andra advent!

 2. evadramin
  december 6, 2020 kl. 12:09

  Det låter härligt med en brasa när det är kallt.
  Hoppas era toner snart kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: