Lite less på kylan nu

Jag tror faktiskt att mina bugganvillor dött i kylan och nu måste jag köpa något nytt till Benke och krukorna där. De har verkligen kämpat stackarna men nätterna har varit för kalla ett tag nu. Min pelargon vid Leo har nog också lämnat in men vi får se . Jag avvaktar ett tag till med den. Citronträdet är lite lesset just nu men jag hoppas att det håller ut för till veckan ska det faktiskt bli varmare.

Inte en bild från idag då solen var riktigt snål. Men den visar på att vi tog sovmorgon och Kuma tillslut orkade komma med ut. JR körde till Super-U och handlade så nu har vi middagar tills i mitten av nästa vecka. Jag har pressat apelsiner,clementiner och hackat ned mina kumquatar till cirka två liter juice. Vi boostar oss allt vad det går med vitaminer och antoxidanter eller vad det nu heter.

Kanske närmar sig dagarna då vi kan ha dörren öppen igen så hundarna kan njuta av trädgården. Just nu ser jag till att småfåglarna får talgbollar och brödbitar så de inte svälter. Mer sol till alla säger jag. Nu går solen ned klockan 17.30 så det artar sig.

I morgon ska golven saneras och nya lakan ska sättas i sängen. Idag har jag vipplat och även gått en runda med Carolin så det luktar väldigt gott redan nu. Så jag längtar till våren på riktigt nu även om brasan sprakar fint i den öppna spisen.

10 svar på ”Lite less på kylan nu

  1. Verkligen tråkigt med denna kyla. Men jag tror att växterna kommer att piggna till när det blir varmare igen.
    Man ska vara mån om dom små vännerna också.

  2. Ja, nog är vi less på kylan även här! Fast imorgon väntas solen tillbaks, hoppas innerligt att prognosen stämmer. Idag blir det en vägra-gå-ut-dag här. Igen…

    Hoppas ni får sol och värme snart ni med!

  3. Våra katter är ledsna för att inte kunna ha glädje av trädgården, inget gräs inte någonstans att kissa etc.etc. De går ut och tittar på eländet och går in igen efter fem minuter. Vi bor så att de kan gå runt huset och går in genom huvudingången, hehe.

Lämna ett svar