Det blev lördag igen

Som vanligt tar vi det lugnt på morgonen. Varför stressa och jaga när man inte behöver det? Vi börjar som regel med en del hundkel och Kuma behöver dessa morgnar för att vakna upp. Sedan går vi ut och Kuma ser ut över sitt kungarike. Har det hänt något ? Nehej, då går vi till andra sidan och spanar där också. Idag blåste det inte kalla vindar men JR tog Mackan till Super-U för vi behövde bunkra lite som inte får plats i ryggsäcken.

Efter frukost i lugn och ro satte jag igång att pressa apelsiner och clementiner till ny juice. Igår plockade jag in ett par kumquatar så dessa hackade jag ner i juicen. Fåglarna fick ny talgboll och gårdagens baguetter i små bitar. JR gick ut och nu skulle alla fågelskitar bort från taket.

Han greppade min lavendelflaska och tog sig upp på taket. Det visade sig vara en bra sak för nu kunde alla fågelskitar försvinna. Jag blev glad när han berättade att det inte var småfåglarna som skitit utan det var stora blaffor. Jag jagar bort kråkorna så fort jag ser dem.

Kuma var ute en stund men sedan blev han trött. Jag körde ju igång med vipplingen efter att juicen var pressad så han kände sig inte ensam.

Turbo var ute hela dagen och väldigt nöjd med det. Tillslut blev hon också trött och efter deras fika ville hon inte gå ut. Hon somnade vid fönstret.

Vad gör ni om dagarna? Lite som detta och vi stressar inte med det vi gör heller. I morgon är det söndag och vi hittar alltid på något att fylla dagen med. Nu är det också utegångsförbud från och med klockan 18.00 om kvällarna så det gäller att hålla sig inne. Fast vi har ju trädgården så vi klarar oss bra.

  5 reaktioner på “Det blev lördag igen

 1. januari 16, 2021 kl. 21:15

  Hoppas du hade en bra dag ^^;

 2. januari 16, 2021 kl. 22:05

  Vi sitter inne i vår karantän och vågar knappt gå ut och hämta tidningen. I morse var det femton minusgrader här, hehe.

 3. evadramin
  januari 16, 2021 kl. 23:29

  Skönt att kunna vara ute eller inne, vilket man vill. Härligt att bara ta det lugnt.

 4. januari 17, 2021 kl. 09:23

  Med tanke på att all utbildnings- och föreningsverksamhet är stoppad, känns en del dagar väldigt långa och innehållslösa. Utomhusvistelserna har också varit pausade på grund av kölden. Ut och promenera i -20 avstår jag gärna ifrån. Så på Udden gör vi inte värst många knop. 😀

 5. januari 17, 2021 kl. 10:22

  Nu är söndagen här och vi ska nog ta oss till Zenia B och shoppa lite.

  Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: