Liten utfärd idag då

Efter en regnskur när vi åt frukost har solen lyst väldigt fint på oss. En viss reaktion fick jag då jag nämnde att vi skulle åka en sväng idag.

Va, det menar du inte? Turbo älskar att få följa med i husbilen. Det brukar bli några glädjerusningar innan vi är ombord och idag var inget undantag.

Genom bilrutan och nu ska vi till vänster mot Brico Depå för att köpa nya brädor. Men det vet inte hundarna om än så länge. Jag var förutseende och tog med mig en tidning att läsa denna gång så väntan inte skulle kännas så lång. Har tänkt många gånger att varför har jag inte med mig en tidning? Nu kom jag ihåg det. Väntan blev kortare.

Passerade en fin rondell innan vi körde upp på ringleden till Brico. Fråga mig inte vad det är, men antagligen något med vinpress tror jag. Vi bor ju i ett vinproducerande distrikt. Mitt bland vinfälten kan man säga.

Jaha, där kom det in en massa konstigheter i vår fina husbil. Kuma har full koll på inlastningen.

Nya fina brädor som ska målas gu be vars och sedan bli ett fint staket. Jag vet vad jag lovat men kanske kan jag hitta på andra orsaker som gör att jag blir befriad? Man önskar i alla fall.

Hemåt igen då och sedan blir det utlastning eller skulle JR till Super-U för lite veckohandling? Jo, så var det nog sagt. Men först hem med oss.

Rätt avtagsväg och vi kom upp på ringleden som leder runt Beziers.

Snart hemma och nu blommar mimosan för fullt hos oss. Denna prakt ser man i Lignes sur Orb som är precis innan vår by.

I morgon ska vi bli hemma och nu har JR massor att göra och jag smoothies att pressa. En maskin tvätt blir det också. Det ger sig eller hur?

6 svar på ”Liten utfärd idag då

  1. Roligt att hänga med på inköpsturen. Mimosa är så fint.
    Då har fullt jobb i dag, hoppas att vädret är bra.

Lämna ett svar