Inte sol men ändå väder för uteliv

En fredag som vi hade som ett helt oskrivet blad. JR ville fortsätta med staketet och därför gick både han och Turbo ut direkt efter frukosten. Jag passade på att vika tvätt och lägga in i skåpen. Sedan gick jag ut och till baksidan av huset. Tog med mig min B&D för här skulle klippas.

Assistenten följde med som vanligt. Obehörliga ska kollas för det gäller att se till att matte inte är hotad.

Jag känner mig oerhört trygg även på denna sida. Nu var det endast en bil som stannade troligtvis på grunde av att någon ringde på mobilen. Väldigt bra tycker jag.

Tog en paus på Bänke när jag kände mig klar med dagens jobb. Har en del arbete kvar men varför stressa på? Jag och B&D har flera uppdrag att göra men vi måste ladda batterierna mellan alla de olika vi ska utföra.

Jag blev hämtad av hundarna efter ett tag och nu när jag kände mig klar så lydde jag hundarnas uppmaning.

Satte mig på trädäcket med en öl för att koppla av. Men efter ett tag blev det lite kyligt då det endast var +11 idag och ingen sol. Gick in och duschade varmt så sedan mådde jag bra.

Sedan kom det en regnskur och vi hoppas på uppehåll i morgon för lite mer jobb med staketet. JR satte dit flera balkar idag och plötsligt kom Askan fram och glodde på honom. Jag hade sagt Buh men JR böjde bara huvudet och körde på.

I morgon är det lördag och gissa vad? Jovisst vipplardag för mig. Älskar att gå runt och vippla.

6 svar på ”Inte sol men ändå väder för uteliv

  1. Bra med en assistent som vaktar. Kan ju vara något farligt!!
    Perfekt med sittplatser lite här och där så man kan vila vid behov.
    Väldigt vad grannen är nyfiken!!

  2. Så vackra hundarna är, just nu stack maken med Frasse till landet. Solen strålar och båtarna bullrar sig fram genom isen. Maken måste till landet och kolla så allt är bra, temperaturen pendla upp och ner. Frasse har smorda trampdynor och sin fina ”rock” på sig, behövs om de är ute länge. Såg att det drog in mycket regn mot eran del av väderleken. Så mycket snö vi har detta år var det länge sedan vi hade och det är underbart. 🐕

  3. Jag hade gärna haft nära grannar runt huset i Murviel – gillar att vara omgiven av andra! Lite egenheter får man stå ut med, tänker jag, när man väljer att bo med andra inpå sig.

    • Känner inte för att exponera mig i poolen för Fimpan. De är lite för nyfikna för min smak. Kanske vore annorlunda om de pratat franska istället för katalanska.

Lämna ett svar