Torsdag och en del administrativt

Annonser

Sådär väder idag men det kändes varmare då luften inte var lika kall. Kanske dimman igår kväll som förde med sig varmare vindar. Tog sovmorgon då de flesta av oss verkade trötta. Jag vaknade efter att ha drömt om att ha spelat långgolf inomhus. Vad det nu kom ifrån?

Nåväl jag körde igång en maskin med tvätt och JR tog Mackan till Super-U för storköp. Känns bra med påfyllda lager av dittan och dattan. Efter frukost startade JR med insamlandet av information till vår franska deklaration och det är en del första gången man gör den. Vi har ju tagit hjälp till det och allt ska skickas till henne. Jag hängde upp den färdiga tvätten och underhöll hundarna lite. Men sedan fattades en del från mig så jag var tvungen att koppla upp mig också.

Körde med öppen dörr så hundarna kunde gå in och ut som de hade lust till. Något som de uppskattar.

Det knoppas lite här och där nu och jag blir så glad att se det. Vi hade tänkt plantera mina fina blåregn idag för JR hade köpt planteringsjord, men det administrativa tog sådan tid och vi vill få iväg allt till advokaten. Det finns ju en dag i morgon också.

Något annat som också fick vänta idag var nästa sektion av staketet. Men pinnarna står klara att sättas upp så … I morgon är en annan dag liksom. Inget som stressar JR utan är mer som lockar verkar det som.

Nästan hela gräsmattan består av dessa blommor. Jag föredrar ju dem framför maskrosor men antar att de tillhör släktet ogräs. Kan ju ha fel och det har jag gärna för de är så fina. Men antagligen ryker de om någon dag eftersom gräset växer och vi vill gärna ha det kort med tanke på fästingar mm. Vi köpte ju tabletter igår som hundarna fick direkt vi kom hem men kort gräs är ändå att föredra.

Jag fick meddelande från svenska Skattemyndigheterna igår och naturligtvis ska Magdalena ha pengar av mig. Kvarskatt och jag blir sint. Men detta är sista gången och sedan kan hon finansiera sina saker från annat håll. Sådär fick jag ösa av mig lite galla då.

Men i morgon ska det bli mer fysiska övningar med plantering och staket har vi bestämt. Passar bra att göra på en fredag. Dansa gärna sade min läkare till mig så jag får väl köra några mows vid planteringen då.