Ett lock av moln

Annonser

Det kändes som att locket var på och färgen var grå men även ljus. Trodde att det skulle vara någon värme men ånej där bedrog vi oss. Temperaturen var precis under tvåsiffrigt och när vi stod där vid palmen bestämde vi oss för att idag var en bra dag för lite administrativt arbete. Till Turbos förtret har vi haft dörren stängd och endast varit ute i olika omgångar. Fjuttar tycker hon och trånar vid fönstret.

Idag kom traktorn lagom till vår frukost och tog hand om allt klipp som låg mellan vinrankorna. Bra jobbat och vår frukost smakade ännu bättre. Mindre glada blir man ju av nyheterna men livet måste man ju ta vara på ändå. Så jag satte igång med att pressa nu apelsinjuice, då det var helt slut i tillbringaren. Brukar göra 1,5 liter var gång och idag blev det fyra apelsiner över som ska pressas om ca två dagar då det blir plats till mer juice.

Kuma har faktiskt börjat sova i sin mysbädd om kvällarna och trivs bra i den. Men på dagarna ligger han mest på golvet. Han är ju van med det och vanans makt är stark.

JR satte igång med att samla ihop alla uppgifter till vår deklaration, för här gör man en gemensam för bägge makarna. Den ska inte in på ett bra tag men vi vill gärna ha allt klart i god tid. Det är inte så mycket man ska samla ihop och vi har ju gjort det en gång tidigare så nu gick det rätt fort.

Blev ju en hel del surfande runt på våra datorer under resten av dagen och det var faktiskt länge sedan. Finns ju så mycket annat att göra om dagarna. Men idag kände vi oss lite frusna och att vara ute var inte lockande. Okej vissa var ju av annan åsikt men vi lyssnade inte på klagomålen som en viss dam kom med ibland. Fick roa henne med annat och tillslut nöjde hon sig. Hoppas bara att vädret är både varmare och soligare i morgon.

Tänk om jag kunde skriva slutet på det som sker nu!