Trodde det var fredag men icke sa nicke det är torsdag

Annonser

Skärtorsdag i den svenska almanackan och här känns det inte ett dugg. Vi körde på som en vanlig torsdag. Jag har börjat väcka JR tidigare för var dag så han ska komma in i sommartiden. Han har svårare för det än jag. Ingen av hundarna ville vakna så jag hade lite att jobba på.

Får man inte sova inne så får man väl göra det utomhus då var det någon som ansåg. Jag hängde kläder som jag kört i maskinen och JR var ute och satte upp staketet på baksidan. Vi vill ju säkra det så inte hundarna kan ta sig genom och vi är inte säkra på att det nuvarande fungerar.

Våren har riktigt exploderat här och snart har vi ett träd fullt med stora löv. Just nu är det blåa blommor som kommer var dag. Har till och med sett knoppar på mullbärsträdet så snart sätter det igång ordentligt.

Här växer det också så man ser skillnad varje dag. Nu börjar vinstockarna att bli gröna och det är så mysigt.

Nu blev det ju lockdown i en månad också och vi är glada att ha vår trädgård. Vi lider inte speciellt av att inte kunna resa runt just nu. Kuma var väldigt glad över att vi inte skulle åka med husbilen idag. Han älskar att vara hemma.

Så var det påskhelg nu då och långfredag i morgon tydligen. Ägg äter vi varje morgon. Choklad en bit varje dag så vad är egentligen skillnaden.