Annandag påsk

Det verkar som det är den stora dagen här nere för fransmännen. Släktträffar med grillning, naturligtvis. Om någon trodde att grilla var en svensk grej så kan jag å det snaraste ta er ur den villfarelsen. Fransmän älskar att grilla och det är vad man gör när man har sammankomster. Grönsakstanten med make Gurkan har haft besök hela dagen med grillning och tillslut kom en husbil för de som vill sova över. Lite lustigt då det är vanlig jobbardag i morgon men vi kanske missat något där?

Idag har vi sanerat golven inomhus och sedan haft en god stund under parasollet. Tvättade lakanen idag och de torkade på tre timmar ute i solen. Så gott det luktar om soltorkade lakan. Jag har slutet med allergitabletterna för jag blir så vansinnigt trött av dem. Sedan tänker jag att man inte ska ta dem alltför länge. Det kändes absolut inte som måndag idag och det var ju egentligen söndag så det kändes väl rätt.

JR:s laptop lade av i förrgår och hur vi än försökt få liv i kraken så är det bara svart. Nu har JR en extern hårddisk som jag tjatat att han skulle köpa och alla dokument finns där. Ett noll till mig där. Så vi köpte en ny laptop på netonnet som kommer inom någon dag till H. Han vänder paketet med ny adress till oss och så kommer den ner tlll oss när som helst. Sedan är det väl moi som dataavdelning som ska installera diverse program och föra över dokumenten från den externa hårddisken. Hoppas det inte blir under en väldigt varm dag.

Vår syren är på väg att blomma nu och börjar dofta så gott. I skåne blommade den i början på maj och i västmanland i början på juni. Minnen, minnen. Doftminnen är härliga och så även musikminnen.

Så var denna påskhelg över och vardagen är i morgon. Vi har ju tur att kunna köra till våra vanliga ställen med 10 km från vårat hem. Skönt för oss då vi inte tänker göra några större åkturer just nu.

Ta hand om varandra och gör allt vad ni kan för att få vaccin.

4 svar på ”Annandag påsk

  1. Trist med datorhaveriet men vad bra att datat fanns räddat på en extern hårddisk! Duktigt av dig att se till att så var fallet 🙂

    Ja, idag e en annan dag. En helt vanlig annan dag 🙂

  2. Tråkigt med datorn men du har ju bra koll på det förstår jag.
    Så härligt med blommor som doftar gott.

Lämna ett svar