Jag har njutit av dagen

Annonser

Härlig dag vi haft idag med sol och svag vind. I ett svagt ögonblick lovade jag JR att öppna frisörsalongen. Han har påpekat att håret blivit väl tufsigt och behöver klippning en längre tid. Jag har skyllt på vädret och annat men idag fanns det inget att skylla på. Så efter sen frukost och hängning av tvätt skred jag till verket. Då hade JR pysslat med en del saker och satt i soffan på vänt. Jag ska inte beklaga mig för vi hade en trevlig stund ute i trädgården med mina saxar. JR blev nöjd och jag satte mig ner och njöt av vädret. Någon arbetade på vårat vinfält under min uppsikt.

Väldigt rofyllt och trevligt tycker jag. Vi satte oss ned ute och tog en liten whisky. Livet är rätt bra ändå trots ond rygg och andra småkrämpor.

Vi blev sittande ett bra tag och enda avbrottet var när hundarna fick sin middag och då gick JR ut till Mackan och bytte mattor vid förarsätet och passagerarsätet. Vi har haft de gamla mattorna där i nästan sedan vi köpte Mackan. Nu tänker vi byta ut alla mattor succesivt men väntar med mattorna i bodelen ett tag till.

Redan nu knoppas det i buskarna så vadå vinter? Klart att det blir en sådan men här är den oftast mild och som gör att växterna förbereder sig på en ny vår och sommar. Kanske blir det lite mys med tänd spis i år också men det känns inte så lockande just nu.

Vi har inte fällt upp parasollet på de senaste dagarna då solen ligger väldigt lågt och även om den är varm så är det inte nödvändigt att ha den uppe. Tänk att kunna sitta ute den 8:e oktober och bara njuta av vädret. Precis det vi längtade efter när vi flyttade hit ner.

Så vi slutar fredagen med detta och vilken härlig dag vi haft. Tvätten var torr efter att ha hängt ute i solen och ikväll tänker vi äta en laxgratäng från en av våra restauranger. Så gott.