Ho ho ho han kom hem idag

Vi fick ett sms eller det var ju JR som fick det i sin mobil. Leveransen av de beställda kuddarna anländer den 13:e mycket sent. Så ikväll har vi väntat, men ingen har klingat på grinden. JR har gett upp och muntrar lite om nattkuddar. Jag tror att de skrev fel datum för när jag beställde fick jag den 14:e som leveransdag så jag tror att de kommer i morgon.

JR var och gjorde våra inköp av tunga saker och skrymmande som tolettpapper och hushållspapper. Lite svårt att få ner dem i cykelväskorna. Vår fina krysantemum har somnat in och såg så ledsen ut. Vi har ju försökt gömma stången till parasollet som ser så tråkig ut. Därför bad jag JR köpa något som kunde skymma stången nu när vi måste överge blomman och skicka den till återvinningen. Det blev denna som kom i ett platt paket.

Vissa gillar inte Le Pére Noël som denna kille heter här i Frankrike. Kuma ansåg att det vore bättre att trycka ner honom i paketet igen. Men det ville inte JR så när gubben sedan stod ute så valde han att totalt ignorera honom.

Vi ska nog komma överens tyckte Turbo och ville gärna kissa in tomten, men vi höll ett vakande öga på henne. Nu syns inte det här på fotot men det glittrar jättemycket i hans dräkt. Kommer han att klara ifall det regnar? Det vete tusan men som man säger så är det roligt så länge det varar.

Jajjamän, han lyser och blinkar på kvällarna också. JR ångrar att han inte köpte Cobbleworth som också fanns i samma stil. Men vi kan köpa en pingvin nästa år.

I morse väcktes jag av att någon som borrade inne hos grannen och sedan var det lögn att somna om. Grannen har nämligen bytt ut sin luftvärmepump och idag skulle det tydligen borras i väggen. Men både jag och Turbo låg och lurade en stund till och hon älskar att ligga och kela innan dagen börjar. Sedan letade jag rätt på årets Lucia från Tällberg och väckte JR med lite skönsång. Han hör ju så bra nu och det är så trevligt.

Mycket fin solnedgång var det ikväll. Grannen där borta kör en ljusshow på kvällarna och det är riktigt trevligt. Huset blinkar i olika färger som lyser upp i mörkret. Jag kan härmed upplysa om att det kom inga nattkuddar idag. Men det är en ny dag i morgon och då kommer de säkert.

Det gick tydligen att få in ännu en whiskyflaska i barskåpet för JR hade köpt en fining idag. Men nu då sade jag och vad får jag för svar nehej man kan klämma ihop lite så ett par till åtminstone. Har han blivit en ekorre som samlar på whisky? För vi har inte smakat en enda droppe av alla dyra fina sorter. Får hålla koll på honom för han dricker mest vatten hela tiden.

Swish så körde Lucia förbi och gott folk ikväll startade Musikhjälpen som har ett av de bästa teman de haft. Önska låtar allt vad ni kan så barn får vara barn och slipper arbeta. Sänds från Norrköping som jag bodde i knappt två år men hade flera släktingar boendes där. De är inte där längre och en del är i Silver city och andra i andra städer och länder.

4 svar på ”Ho ho ho han kom hem idag

  1. Skönt med husbilen när det är dags för tungt och skrymmande.
    Var ju en liten fin tomte. Mysigt med ljuset i den när det är mörkt.
    Det är ett mycket bra tema i år.
    Nu hoppas jag att kuddarna har kommit!!

Lämna ett svar