Lördag = vipplardag

Alla fick sovmorgon idag och det verkar som det var uppskattat. I vanlig ordning fick JR ha ett övertalningssamtal med Kuma som protesterade ljudligt. Jag och Turbo skuttade ut i solen. Hon gjorde det och jag haltade efter i vanlig ordning. Skuttade var det ett bra tag sedan jag gjorde. Kuma stapplade ut på trädäcket och kisade mot solen. En tur till baksidan av huset och när Kuma var nöjd med allt så gick vi in igen. Dags för frukost tyckte hundarna, men först måste JR ta teslan till bagaren.

Grannens mimosaträd har börjat blomma och nu är det absolut vår. En lite rolig sak som jag tycker i alla fall är att den grannen liknar mannen som var med i Sällskapsresan. Ni vet mannen som var far till damen i receptionen som skulle ta emot paketet från Sverige. Om man inte sett denna kultfilm så har man inte en aning om vad jag menar. Då kan ni bortse från detta.

Men vädret kan man inte bortse från för det har varit som en skön sommardag idag. Visserligen har jag mest varit inomhus då jag vipplat idag. Men när allt damm var borta gick jag ut. Måste ha en dos sol även om vår doktor skrivit ut d-vitaminer till mig. Undrar om jag så blek ut, eller vad det var som gjorde att hon gjorde det?

Turbo tycker att vi bara ska ta det lugnt idag och sluta larva omkring. Nåväl jag var ju klar med mitt larvande och kunde bara göra som hon ville. Ett trädäck som ska bli större i år och mer för Turbo att slappa på. Ja, ni får se när vi eller ja JR sätter igång med bygget. Jag är ju byggledare i vanlig ordning.

Lite konstigt att se hur skuggan lägger sig över vår baksida då solen ännu står lågt på himlen. Snart kommer den att stå högre och då är det endast skugga på förmiddagarna här. Ja den afrikanska savannen som vi hade här när vi flyttade in för snart tre år sedan är ett minne blott.

Ingen snö borta vid bergen till Minervois. De svarta bergen som de heter på svenska. Fasen vad jag saknar en bättre zoom. Jag har tittat på ett som jag vill ha. Köper kanske på amazon men som vanligt måste jag fundera vidare ett tag till och våndas en del för priset och om det är värt det. Är man en oxe så är man.

Ikväll kommer jag av mig hela tiden med skrivandet då vi tittar på mello samtidigt. Vi har ju inte sådana deltävlingar här i Frankrike utan en jury bestämmer vilken artist och låt som ska ställa upp. Lite trist i mitt tycke men som värdland kan de ju göra som de vill.

Så jag avslutar nog detta inlägg med denna fina solnedgång från ikväll. Bådar gott inför i morgon.

Söndag betyder ännu en sovmorgon eller hur?

3 svar på ”Lördag = vipplardag

  1. Bättre att ta det lugnt och känna att man har funderat klart så man inte gör felköp.
    Väldigt fin solnedgång.

  2. Jag som har varit helt Schlagerberoende tittade inte ens igår. Jag är nog botad nu (eller så kollar jag på play senare idag 😉 ).

    Ha en fin söndag – här regnar det…

Lämna ett svar