Lite kreativt arbete idag

Blåsten kom tillbaka idag och i morse var den rätt hård, men avtog mer och mer under dagen. Temperaturen har varit runt +16 och riktigt behaglig. Hade varit bättre utan vinden men varför klaga. Lite småpyssel har vi haft att göra och det passade ju bra att ta itu med det idag. JR skulle byta tunna vid tömningen och lite inköp inför veckan var det dags för. Batteribyten här och där har det också blivit.

Efter att ha satt igång veckans lakantvätt, tog jag en titt på baksidan och fick känna på vinden från norr. Därför stannade vi inte så länge på den sidan. Jag gick in och Turbo stannade utomhus med JR som höll på med något.

Jag har tänkt på att klippa något en längre tid och ute ville jag inte klippa något, så jag gick in i badrummet. Dags att klippa håret. Skulle ändå tvätta det idag. Jag fick feeling och det blev lite kortare än vanligt, men jag är nöjd. JR är nog inte lika nöjd då han inte vill att jag blir korthårig. Nu behöver han inte oroa sig för det då jag inte trivs i kort hår. Men inte heller för långt känns bekvämt. Jag tröstade JR med att håret växer ju så fort här, men kanske behåller jag denna längd då den känns så bekväm.

Lilla gränspolisen har patrullerat som vanligt idag och allt var lugnt. Blev lite orolig när MacScots bil var borta då han berättade för JR igår att han hade väldigt hög feber. Hoppas han inte blivit sämre. Man ska vara rädd om sina grannar. De har en jättefin bordercollie som Turbo är förtjust i.

Trevligt att läsa varje morgon hur duktiga de svenska idrottarna är där borta i Kina. Nu är vi inte så intresserade av idrott så det är inget vi tittar på, men roligt att läsa om hur bra det går. Det verkar gå desto sämre i förhandlingarna med Ryssland och jag tror att Putin bestämt sig för att försöka återuppliva gamla Sovjetunionen. Rätt skrämmande tanke.

Igår när vi satt och tittade på Snowpierce vilket är den serie vi följer just nu, så startade månadens uppdatering på Netflix. Som vanligt tog det en halv timme innan vi kunde fortsätta att titta. Så det blev lite sent igår också. Men vi hade en stunds lyssning kvar på Minns du den stad. Nu ska vi börja på Barn av sin stad och är den fjärde boken i serien stad, och börjar på 1928 då min pappa var tre år gammal. Ska bli spännande och följa utveckling i den här delen.

I morgon är det tidig purrning för JR och vi andra sover vidare tills han kommer hem med morgonbrödet. Han ska nämligen till vårdcentralen och lämna prover.

Men sedan gör vi nog inte alltför många knop. Ha en fin tisdag !!!

4 svar på ”Lite kreativt arbete idag

  1. Skönt att blåsten avtog under dagen.
    Gäller att stoppa klippningen i tid annars kan det bli för kort.
    Hoppas att du får en skön sovmorgon när JR ska iväg.

  2. Här tvättas det idag. Lyckades just dubbeltvätta underkläderna då jag fick igång ett skotvättprogram istället för torktumling. Haha! Tur ändå att det var jag som klantat mig och att det inte var tvättmaskinen som var sönder. Nu håller tumlingen på. Hoppas jag i alla fall 😉

Lämna ett svar