Färdig och godkänd

Annonser

Det fungerade bra för JR att komma upp i morse och en ny tablett skulle tas istället för en som han tagit tidigare. Men när han försökte få den på vår pharmacie så hade de inte den och bad honom komma tillbaka vid 15.00 så skulle de ha den. Service kallar jag det. Vi hade precis vaknat till när JR öppnade ytterdörren så då tog vi en kelstund med hundarna och sedan gick vi ut i trädgården. Lite trist väder med moln över hela himlen men det var ändå skönt att komma ut en stund innan frukost.

En maskin med kläder satte jag igång och nu var vi hungriga. Jag skyndade mig att bädda sängarna efteråt och gjorde mig klar. Innan jag kunde sätta igång med att göra ny juice, måste jag få igång mitt bank-id på nya datorn. Tog en stund men med lite support från en helt fantastisk kvinna på Handelsbanken gick allt superbra. Sen satte jag igång med juicen och JR körde till Pharmacie för sin medicin.

När jag var klar med mitt projekt gick hundarna och jag ut i trädgården. Plötsligt kom flera hundra fåglar och satte sig i grannens trädgård. Men när jag hämtat kameran hade de lyft igen och sedan kom de flygande i vågor på himlen flera gånger. Mäktig syn men som sagt fick jag dem inte på bild. En annan gång kanske.

En annan granne längre upp på gatan eldade upp skräp och det lät rätt högt ett tag, för att inte tala om röken. Undrar vad det var han eldade upp? Turbo var nyfiken men vi såg inte mer än röken.

Idag har det inte varit mycket till vind och det var skönt att sitta en stund på Bänke. Alltså vår bänk med pergolan över. Hoppas nu bara att det kommer växa fina klätterväxter här snart.

JR kom tillbaka och det visade sig att han fått feeling på Super-U teknik. Han skulle köpa nya bläckpatroner till vår bläckstråleskrivare och kom hem med en ny dvd spelare och en termometer som visade sig vara en väderstation. Bläckpatroner behövde vi ju för vår laserskrivare har bara svart/vit utskrift. Vår gamla dvd spelare slutade fungera redan innan vi flyttade så den fick hamna på återvinningen i Sverige. Men vi har massor av bra filmer och serier på dvd som vi gärna vill se om, så en ny spelare har varit på tapeten länge. Så var det termometern i husbilen som verkar fått nog. Den visade +45 när JR var inne i honom sist. Så en ny behövdes och det JR kom hem med är en hel väderstation med massor av finesser.

Kan bli lite farligt när man får feeling i en affär. Men det fanns en broms och det blev inte så dyrt.

Gissa vad? Inte så svårt antar jag. Det blir sovmorgon i morgon. Nu hoppas jag på sol så vi kan vara ute i trädgården. Har lite planer att klippa syrenbusken på ett sätt jag inte ens visste att man kunde. Men hoppas att det ska göra busken kraftig och blommande. Kommer väl inte se särskilt revolutionerande ut men allt visar sig när våren och sommaren kommer på riktigt. Vi har väl något man kan kalla förvår nu.

Torsdag i morgon, snart helg 🙂