Tidig morgon för oss

Annonser

Vi hade ringning på till klockan nio i morse eftersom jag skulle till vårdcentralen och ta prover. Jag släppte ut hundarna så de kunde göra toalett medan vi gjorde oss klara. Jag hade tur vid provtagningen för det var ingen kö och sjuksyster var inne på rummet. Så hela proceduren gick fort och lätt. Var inte många rör blod jag behövde lämna heller.

Det var lite för tidigt tyckte nog Lino för han lade sig här ute efter att vi kommit hem och ätit frukost. JR tog Mackan till Super-U och handlade för jag krävde nya apelsiner så jag kunde pressa ny juice till i morgon. Ja, det var ju annat vi behövde också. Ikväll har vi ätit en god Tikka Masala som de lagat på restaurangen. Ibland är det verkligen gott att något att bara värma upp.

På eftermiddagen blev det mer moln och det var lika bra att sätta igång med att plantera de sista två rosorna. Jag fick bra hjälp av JR som gjorde fina gropar åt mig så jag behövde inte gräva med mina spadar. Det tackar jag för eftersom jag är rätt mör i armar och handleder av att riva bort allt ogräs.

Sådär nu är alla rosor på plats och jag har faktiskt hittat minst tio tulpaner som är på väg upp. Jag gläder mig åt att snart få se gula fina blommor där ute. Men jag vill rensa bort en del på kortsidan mot citronträdet så ännu återstår det lite att göra.

Lino och Turbo tyckte att vi hade jobbat tillräckligt och borde sätta oss ner och ta det lugnt på framsidan. Så det gjorde vi men det blev kortvarigt då det började komma regndroppar på oss. Därför gick vi och JR gjorde klart alla våra papper inför vår franska deklaration. Jag gav hundarna deras middag och sedan skulle JR se lite på Netflix. Men det var kludd och innan vi kommit på vad som var felet var vi rätt trötta. Men vi fixade det, fick iväg pappren till vår advokat för deklarering och det skulle vara allt. Sen middag men gissa om det smakade gott.

Nu lägger vi locket på för denna dag och drar ner jalusierna. Ny dag i morgon och gissa om det blir utan väckning från klockor haha.