Livet går vidare på Paradisudden

Annonser

Jag har äntligen hittat rätt namn på vår udde och det är ju vad den är för oss, vårat paradis. Inget regn i natt men rätt svalt så vår ac fick vila och endast fläkten fick jobba. Som vanligt sova jag som en stock och tror att alla andra också kunde göra det i natt utan störningar. Har börjat purra alla vid tio på morgonen då JR gärna vill komma igång med bygget så snart som möjligt. Idag var det ju även en inköpsrunda för JR, som han gjorde med teslan.

Ibland kan hundarna stå och titta ut mot vinfältet under långa stunder. Kan vara en katt som går där för det har vi sett. Men ofta olika katter. Vet inte om de är herrelösa eller bara ute på äventyr. Jag hoppas ju på det sista. Hade gärna haft en kisse om bara våra hundar varit vana vid det men de jagar dem hela tiden. Jag är glad att jag fått Turbo att inte jaga småfåglarna som jag ju ger mat vid Leo. Nu bryr hon sig inte om dem längre.

Arbetet fortgår och nu är en del av ramen lagd. Säckarna ligger där för att täcka hålen som vi sedan ska fylla med cement. Där är JR inte ännu och som ni ser blir det ett litet steg upp från nuvarande trädäck. Lite av en byggarbetsplats just nu men vänta bara. Det kommer att bli så fint.

Dags för lite rosor igen då. Jovisst blommar rosen busken om än något mindre än tidigare. Ja, växterna måste väl vila emellanåt. Nu efter ett par nätter med regn brukar allt sätta fart. Det värsta är ju att det som verkligen växer är ogräset. Bara att börja klippa igen då.

Min diplademia växer och nu ser jag fram mot att få se lite blommor på den också. Man ska aldrig ge upp om en växt utan bara vänta ut den och så kanske den kommer tillbaka.

Juli har börjat och med den månaden semester för många som arbetar. Vi har ju slutat med de dumheterna och ibland blir vi rätt dagvilla. Vi har ju riktlinjerna med soptunnorna som ska ut och när affärerna är öppna. Inga större problem tycker vi.

Jag vipplar i morgon eftersom det är lördag och eftersom dagens dopp i poolen var så skönt blir det en repris på det i morgon. Jaa bejaka din poolkänsla. Njut av livet, även om du inte har en pool. Lätt för mig att säga eftersom jag har en. Men om jag säger som så att var positiv även om det regnar då? Vet att det är lite långsökt men från min punkt är det så lätt att vara positiv. Kan avslöja att jag är född sådan och det har hjälpt mig genom många dalar för visst har de funnits. Kanske berättar jag om dem när vintern kommer eller när andan faller på. Men nu är det sommar och sol.